Nieuws

Leden Werkendam Maritime Industries aan het bier. Voor Altena én de brouwer

ALTENA / WERKENDAM – Het was een lang gekoesterde wens van het Woerkumer en Altena Bier om de bierbezorgingen samen met de dagbesteders bij Hoeve Kraaiveld te gaan doen. En dat is gelukt. Weliswaar iets later dan gepland, maar toch… De eerste bezorging was in Werkendam, waar leden van WMI een ‘leuke’ bestelling van meer dan 20 kratjes plaatsten. Natuurlijk lekker, maar vooral bedoeld als steun voor de brouwers.

Op de dagbesteding zorgen de harde werkers van Kraaiveld ook voor etiketten op de flesjes, neklabels en ander promotiemateriaal. Door de pandemie werd het ‘bezorgidee’ uiteindelijk een jaar later gerealiseerd dan bedoeld. Stuwende kracht Ronald van den Ende: ‘Dankzij de vaccinatie en met inachtneming van de maatregelen werd deze week dan eindelijk gestart.’

‘Leuke order’
Doordat de horeca nog steeds niet open mag, zitten veel lokale brouwers met een aanzienlijke voorraad. Om de lokale brouwer daarvan af te helpen, sloeg een aantal leden van Werkendam Maritime Industries (WMI) de handen ineen en plaatsten ‘een leuke’ order. Bier en water bleken, als natte verbindingen, goed samen te gaan.

WMI-voorzitter Harry Cornet (Cornet Service) nam met Ruben van Alten (Europe@work) het eerste kratje in ontvangst. Altena Bier hoopt vurig dat andere ondernemers dit goede voorbeeld gaan volgen. Eén Altena heeft éénentwintig (eigen) biertjes, dus is er keus – en smaak – genoeg.

Bestellen
Bedrijven die interesse hebben, kunnen contact opnemen met Ronald van den Ende op nummer: 06  53 20 60 99.

www.Altenabier.nl

Ook interessant