Evenement aanmelden

 • do
  21
  okt
  2021
  16:45 - 19:00 uurRestaurant Dukdalf in Kerkdriel

   

  Je bent welkom tussen 16:45 (inloop) en ca. 19:00 uur. We ontvangen je met een welkomstdrankje, om 17:15 uur doen we de officiële aftrap mét een pitchrondje. Heb je een hulpvraag aan een van de andere deelnemers: tijdens het PitchPodium mag jij jezelf kort mét je vraag presenteren. Denk aan een vraag over je business, een entree bij een branche, een samenwerking, noem maar op.

  Meld je aan!
  Wil je er ook bij zijn op 21 oktober? Meld je uiterlijk 15 oktober aan via deze link. ZZP Bommelerwaard zorgt voor het welkomstdrankje en een hapje, de overige drankjes betaal je zelf. En wil je na 19:00 uur blijven? Dat mag!

 • do
  04
  nov
  2021
  14:00 - 16:30 uurZaltbommel, Hogeweg 11

   

  Ben jij ook bezig om jouw rol in de circulaire economie vorm te geven? Wil je meedoen?
  Aan onze groene tafel zit Emiel Mol, directeur verkoop interieurbouw van Hermeta uit Asperen en winnaar met zijn pitch in de Leergang Ondernemen met Impact. Ook ketenpartner van Hermeta de architect Sander Schreuder schuift aan. Zij gaan in gesprek over hun stappen op het circulair ondernemerspad met Mirjam Kibbeling van STILWERKT, samenwerkingsspecialist voor duurzame vooruitgang.

  Vooral bedoeld voor MKB-ondernemers in de Bommelerwaard of Rivierenland: Praktisch | interactief | kort & bondig. Aanmelden kan via hetgroenehuiszb@gmail.com - Je gaat naar huis met:

  • ·         Nieuwe kennis en ervaring over circulair ondernemen
  • ·         Inspiratie en praktische handvaten over hoe andere het aanpakken
  • ·         Nieuwe verbindingen in de regio met gelijkgestemde ondernemers
 • vr
  19
  nov
  2021
  07:00 - 24:00Nederland

   

  Vrijdag 19 november is het zover; de Dag van de Ondernemer!
  Dé dag waarop we ondernemerschap in Nederland vieren en ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. Zet het in je agenda en laten we gezamenlijk alle Nederlandse ondernemers in het zonnetje zetten!

  Meer info KLIK hier

 • do
  09
  dec
  2021
  09:30 - 11:00Visserijmuseum Woudrichem, Kerkstraat

   

  Open Coffee Altena en Woudrichem … Ze hebben wat samen. Op 8 december 2011 ging in de Vestingstad namelijk de allereerste netwerkbijeenkomst van start. Nu, 10 jaar later, is Open Coffee Altena terug in Woerkum. Open Coffee Altena 40.0. Ondernemers netwerken met Coffee als brandstof. De jubileumeditie wordt op 9 december 2021 georganiseerd in het Historisch Visserijmuseum aan de Kerkstraat.

  Aanmelden via de button op de homepage bij Ondernemend Altena. Lees HIER meer ...