‘Van contacten naar connecties…’

 

Netwerken. B2B met Coffee als brandstof.

Ondernemend Altena™ is het B2B-platform in de regio en speciaal bedoeld voor durfondernemers, creatieve breinen, netwerkers, businesspartners, ondernemende geesten, managers, beslissers, politici en (aanstormende) zelfstandig professionals.

Leden
Op LinkedIn (Groep Ondernemend Altena) kunnen ondernemers zich aanmelden. Dit is de basis van het netwerk. Online, laagdrempelig, bereikbaar. Ruim 1900 ondernemers gingen u voor.
Ondernemend Altena gelooft in de potentie van de regio en brengt daarom graag ondernemers bij elkaar. Van kwantiteit naar kwaliteit. Dit gebeurt onder meer via fysieke ontmoetingen zoals, in de regio Open Coffee XL en Open Coffee Altena. Da’s B2B met Coffee als brandstof. Alles onder het motto: ‘Geven is het nieuwe zakendoen.

Ontmoeten | versterken | waarderen
Maar dat ontmoeten kan ook via kwalitatieve ontmoetingen als kennissessies (Espresso’s), workshops, seminars, werkgevers- en/of netwerkdagen et cetera.
Ondernemerschap zichtbaar maken, versterken en waarderen gebeurt via BizAwards Altena, de succesvolle ondernemersverkiezingen in het Land van Heusden en Altena.
Een nieuwe loot aan de boom is het delen van relevant ondernemersnieuws via deze website en de diverse social mediakanalen.

Ondernemend Altena is op deze manier de paraplu waaronder B2B in allerlei vormen een plek kan krijgen.
Altijd gaat het om visie en kennis delen, prikkels geven, toevoegen, krachten bundelen, waarderen, zaken doen. Dat kan als je elkaar weet te vinden… Online. Offline. Want van vinden, komt verbinden. Daarom…

  • Waar ligt jouw kracht als ondernemer? Interactie tijdens Open Coffee Altena.

    Ondernemend Altena™.
    Maakt van contacten connecties…

Initiatief
Stichting B2B-platform Ondernemend Altena™ is een stichting met een formeel bestuur.
De praktische handjes en stuwende krachten komen van TekstAtelier | Marketing. Media & More. uit Wijk en Aalburg en HV Media | online marketingbureau uit Veen. Mediapartner is Mediaplein Altena.Net.