Meet ’n Greet

Je bent een startende ondernemer en gáát voor je droom… Met PASSIE voor je business! Een onmisbare drijfveer! Maar is passie alleen genoeg…?

Want waar vind jij je klanten, wat is zinvolle acquisitie, hoe vestig je de aandacht op je business, hoe tuig je een organisatie op, een ondernemingsplan…, moet dat écht? Hoe richt je een boekhouding in, welke tarieven zijn redelijk voor mijn business, is een AOV verplicht, moet je een website hebben, lid zijn van een ondernemersvereniging, is dat handig en waar vind ik die dan? En als ik een lening nodig heb, wat komt daar dan bij kijken…? En o ja, zijn er ondernemers met wie ik eens kan klankborden…

Kans
Herkenbare vragen die je als starter kunt hebben. Maar mogelijk leven er bij jou als jonge ondernemer  ándere vragen… B2B Platform Ondernemend Altena™ biedt starters de unieke kans die vragen af te vuren op vijf seniors. Sparren met een handvol door de wol geverfde ondernemers. En hebben zij onverhoopt het antwoord op je vraag niet, dan is hun netwerk groot genoeg om met jou op zoek te gaan naar het allerbeste antwoord.

Deelname is gratis. De koffie ook!

Aanmelden is wel verplicht.

Graag treffen wij je bij het event Meet ’n Greet | Starters & Seniors. Want samen kom je verder…