Zien en gevonden worden.


De zichtbaarheid vergroten van je onderneming kan op diverse manieren. Offline. En online.

Kansen om ‘gezien te worden’ zijn natuurlijk te realiseren via netwerkmomenten zoals regionale borrels en Open Coffee Altena.  Een pitch op de Rode Coffee Stip is een in het oog springende presentatie voor een geïnteresseerd ondernemerspubliek. Wie netwerkt stelt zichzelf voor, wisselt kaartjes uit en deelt expertise met anderen. Prima manieren voor zichtbaarheid en first impressions!

Maar ook online liggen er volop kansen om gevonden én gezien te worden. Dat kan via blogs, vlogs en advertorials. Kennis delen en op indrukwekkende wijze je expertstatus neerzetten via social mediakanalen en relevante websites. Eén optie is de webstek van Ondernemend Altena en de bijbehorende socials.

Presenteren en positioneren
Wie zich presenteert via Ondernemend Altena is verzekerd van exposure in het hart van zijn of haar doelgroep. B2B. Maar ook B2C.
Een unieke optie dus voor het delen van interessante tips vanuit jouw expertise! Hoe komt jouw klant vooruit? Hoe los jij zijn vraagstuk op? Heb je een bijzonder verhaal? Of een bijzondere visie op de actualiteit? Deel het via de kanalen van Ondernemend Altena. Nog steeds geldt: “Marketing is King. But content rules the household.”

Bannering
Ook een goede manier om zichtbaar te zijn, is het plaatsen van een banner. Een grote of kleinere. Dan val je lekker op. Dat is één. Een banner met do-follow link is bovendien interessant als linkbuilding. Dat helpt je SEO-positie van jouw bedrijf verder bij Google . Mooi meegenomen dus!

Contact
Op welke wijze jij jouw onderneming, dienst of product ook wil promoten, via B2B-platform Ondernemend Altena liggen er unieke kansen. Offline, maar zeker ook online!

Neem daarom eens CONTACT met ons op. Ondernemend Altena kan veel voor je doen. Van idee tot concept tot presentatie in een regionaal sterk netwerk. B2B. B2C.

En de kosten? Die zullen je meevallen …!