Partners delen missie en visie

 

B2B-platform Ondernemend Altena werkt samen met partners waarvan de visie en missie op elkaar aansluiten. Samenwerking kan eenmalig zijn ronds events zoals kennissessies, Open Coffee Altena of BizAwards Altena. Maar kan ook meer structureel van aard zijn. In deze laatste categorie zijn dat in ieder geval de volgende partners:

 

Rabobank Altena-Bommelerwaard

Rabobank2Ondernemers aan elkaar verbinden en kennis delen. Dat is de gedachte van een coöperatieve bank als Rabobank Altena-Bommelerwaard. Ondernemend Altena doet dat ook en is een ‘bedrijvig’ platform voor ondernemers uit de wijde regio en daardoor een waardevolle partner voor Rabobank Altena-Bommelerwaard.

Inge Meijers | Adviseur Ondernemersdesk Rabobank Altena

Bedrijvig

Ondernemend Altena en Magazine Bedrijvig kijken verder dan winstmaximalisatie. Door het delen van kennis, maar ook het gezamenlijk informeren én adviseren van de ondernemer in regio Altena (over communicatie) versterken beide platforms de lokale economie. Door de gezamenlijke raakvlakken niet als concurrerend, maar juist als aanvullend te zien, wordt niet alleen de samenwerking succesvol maar met name de klant: u!

Frans van der Wiel | Bedrijvig Magazines