Pitchfestival.

Voor MKB’ers, ZZP’ers, starters, beleidsmakers en iedereen die écht goed wil pitchen!

Kun jij je business – of jouw project – goed pitchen?

Je bent als ondernemer hartstikke goed in wat je doet. Maar ben je ook net zo goed om dat over te brengen aan anderen? Tijdens een meeting, een netwerkgesprek, een beursbezoek of op een verjaardag?

Ben je er diep van binnen van overtuigd dat je goed genoeg bent om de ondernemersverkiezing BizAwards Altena te winnen, maar stiekem opgelucht omdat je dat podium niet op moet om te speechen?

Of ben je al goed in pitchen, maar zou je wel eens van een professional maatwerkadvies willen hebben, één-op-één, over hoe je nóg beter, korter én krachtiger kunt overkomen?

Het Pitchfestival

Van ZZP-er tot MKB-er (klein en groot) en van manager tot beleidsmaker … Voor iedereen die zijn pitchvaardigheden wil verbeteren, organiseert B2B-platform Ondernemend Altena Het Pitchfestival samen met De Pitchcoach, dr. Esmeralda Kleinreesink.

Esmeralda Kleinreesink leert je met een minimale tijdsinvestering vaardigheden die jij de rest van je leven meeneemt. Hoe jij je publiek (elk publiek!) van begin tot eind boeit. Hoe jij razendsnel een heldere en krachtige pitch schrijft. Hoe jij mensen niet alleen intellectueel overtuigt, maar dat ook doet op basis van een échte connectie. Zonder onechte verkooppraatjes, maar gebaseerd op ware verhalen. Gegarandeerd (*).

Ondernemers die eerder met Esmeralda samenwerkten, zeggen over haar:
 • Een intensieve, maar onvergetelijk leuke ervaring. (Clemens Rutten, trainer)
 • De uitkomst was, met een minimale inspanning en tijdsbelasting, een fantastisch resultaat. Zodra de pitch er in zit, is het een waardevolle tool om zo uit je zak te kunnen trekken. (Anne Fockema Andreae, Adviesbureau jb Lorenz)
 • Mijn team kan vanaf nu kort en bondig vertellen waarom zij fysiotherapeut zijn geworden en waar zij gelukkig van worden in hun vak. (Carolien Janssen, eigenaar Fysiotherapie OpMaat)

GRATIS Kick-off

Als jij ook je luisteraars aan je lippen wilt kluisteren met korte, krachtige pitches die écht blijven hangen, schrijf je dan in voor de gratis Kick-off en beslis daarna of je het verdere traject ingaat. Of schrijf je gewoon direct in voor het hele fantastisch zinvolle traject via info@depitchcoach.nl.

Dit is wat wij gaan doen:

1.  Kick-Off
20 mei: Gratis online Kick-off (45 minuten) waarin je de 5 stappen van de Perfecte Pitch Methode leert. Aanvang 10.00 uur.

2. Training & Pitchfestival
A – 27 mei : Training “Schrijf je Perfecte Pitch” (2 uur online). Aanvang 10.00 uur.

B- Week van 31 mei: Eén-op-één online pitchcoachingssessie met de deelnemers van 1,5 uur.
Optioneel: consult Presentatietechniek van 45 minuten.

C – 10 juni: Het Pitchfestival – samen pitchen én Pubquizen. Aanvang 10.00 uur.
(Indien de RIVM dit toestaat, is het Pitchfestival tijdens een fysieke meeting van Open Coffee Altena!)

Schrijf je in voor de Kick-off én de training!

A. Schrijf je NU gelijk in voor de gratis Kick-off op 20 mei via info@ondernemendaltena.nlVermeld daarbij je:

 • Naam
 • Bedrijfsnaam
 • Vestigingsplaats
 • E-mailadres

Zet in de onderwerpregel “Kick-off”. Dan ontvang je de link naar de gratis Kick-off meeting op 20 mei per e-mail.

B. Training: Wil je er zeker van zijn dat je één van de maximaal 20 ondernemers óf beleidsmedewerkers bent die aan dit traject mag meedoen? Reserveer dan direct ook je plek voor het hele traject bij De Pitchcoach via info@depitchcoach.nl. Zet in de onderwerpregel “Pitchfestival”. Geef Esmeralda je naam, bedrijfsnaam en factuuradres door.

Wil je meer weten over Esmeralda Kleinreesink?
(*) GARANTIE

Die garantie is geen loze kreet, want als je samen met haar een pitch hebt geschreven die jouzelf en/of jouw publiek niet enthousiast maakt, dan krijg je een gratis tweede één-op-één pitchcoachingssessie. Net zolang tot dat het enthousiasme er wel is. Gegarandeerd.

Kosten training/coaching

Speciale Ondernemend Altena Jubileumprijs per deelnemer

Pitchcoaching (*) kosten ex btw:

 • Bij 1 deelnemer: € 975
 • Bij 2 of 3 deelnemers: € 900
 • Bij 4 of 5 deelnemers: € 825
 • Bij 6 of 7 deelnemers: € 750
 • Bij 8 of 9 deelnemers: € 675
 • Bij 10 of meer deelnemers: € 595

(*) NOOT: Wie óók de pitchvideo wil, betaalt € 200 extra (ex btw).

 

Het Pitchfestival