Evenement aanmelden

 • ma
  08
  mrt
  2021
  20:00Online

   

  ALTENA - VVD Altena nodigt u uit voor een digitale bijeenkomst over innovatie en werkgelegenheid in de binnenvaart.

  De binnenvaart is voor Altena een belangrijke sector. Er gebeurt hier veel. En veel mensen vinden daarin werk. Maar blijft dat zo? Hoe ziet de toekomst van deze bedrijfstak er uit? Welke veranderingen komen op ons af? En hoe behouden wij als Altena onze koppositie in deze bedrijfstak?

  “Klik op 8 maart, een paar minuten voor 20:00 uur op de link in de bio van VVD Altena op Instagram die je doorleidt naar de Teamsomgeving. Samen gaan we in gesprek.”

 • wo
  24
  mrt
  2021
  16:00 - 17:00Altena | online

   

  Studio BKA
  Omdat fysiek netwerken voorlopig nog niet mogelijk is, hebben we als BKA besloten nogmaals een online ontmoeting te organiseren met interessante onderwerpen op de agenda! We nodigen u daarom ook van harte uit voor deze livestream op woensdag 24 maart om 16.00 uur.

  Programma
  In deze editie van Studio BKA willen we aandacht schenken aan de online wereld waarin u als ondernemer in deze tijd wellicht perfect gebruik van kunt maken als het gaat over het onder de aandacht brengen van uw product of dienst. Een hele andere invalshoek in het programma is de lokale woningmarkt. Wat voor effect heeft deze op lokale ondernemers en de energietransitie waar we voor staan?

  Erbij zijn?
  Wilt u deze livestream vanuit Studio BKA niet missen? U meldt zich HIER eenvoudig aan. Na aanmelding ontvangt u de link voor de livestream.

   

 • wo
  31
  mrt
  2021
  09:30 - 11:30Online

   

  ALTENA - Beschikt u over reststromen die u op dit moment geld kosten, maar in potentie meer waarde in zich hebben? Of heeft u juist behoefte aan grondstoffen die potentieel uit reststromen van andere bedrijven kunnen worden geproduceerd?

  Op 31 maart van 9.30 tot 11.30 organiseren we met REWIN West-Brabant de workshop ‘Symbiosis4Growth’. Hierin helpen we bedrijven met het verwaarden van reststromen. Tijdens deze kosteloze bijeenkomst kunnen bedrijven in Altena elkaar reststromen aanbieden, dit kan biomassa zijn, restwarmte, proceswater, hoog- of laagwaardige reststromen,  maar ook personeel of apparatuur.

  Circa 15-30 bedrijven gaan tijdens de bijeenkomst actief op zoek naar concrete mogelijkheden. Deze kunnen leiden tot kostenbesparing, innovatie en een positieve bijdrage aan het milieu. Veel ondernemers in Brabant en Zeeland hebben al met succes gebruik gemaakt van deze aanpak.

  Altena circulair in 2046
  Nederland streeft naar een volledige circulaire economie in 2050. Wij omarmen die ambitie ook. Met een circulaire samenleving kunnen we de aarde als een goede rentmeester overdragen aan onze volgende generaties. Want circulair staat voor de gezondheid van onze inwoners, voor een gezonde planeet en een gezond bedrijf voor onze ondernemers. Ofwel: een goede balans tussen people, planet, profit. We maken graag met u de stap naar een circulaire economie.

  Info en aanmelden
  Meer weten? Kijk dan op deze website. Of schrijf u hier in!.

   

 • ma
  26
  apr
  2021
  14:00 - 16:00Online

  .

  ALTENA - Wilt u verduurzamen door uw CO2-uitstoot te compenseren? Dat kan via een carbon-samenwerking met een agrariër in de gemeente.

  Gemeente Altena organiseert samen met ZLTO een informatiebijeenkomst over carbon farming. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over hoe carbon farming bedrijven en boeren kan helpen met het verduurzamen van de bedrijfsvoering.

  Datum en tijd: 26 april van 14.00-16.00 uur. Vragen? Neem contact op Luuk van Wezel of Albertien Perdok.

  Go2Positive

 • vr
  21
  mei
  2021
  vr
  27
  aug
  2021
  19:00 - 22:30Werkendam - Copa Kadijk

   

  WERKENDAM - Ieder seizoen wordt door de vereniging Beachsport Werkendam een aantal toernooien georganiseerd voor bedrijven, familie en/of vrienden.

  U kunt zich opgeven om hieraan deel te nemen. Een team bestaat uit 4 personen plus eventuele wissels.

  Kosten
  De kosten voor inschrijving bedragen € 40,00 per team. Dit kan ter plaatse voldaan worden, of via fakturering.

  Data en tijden
  De toernooien worden op vrijdagavond gespeeld van 19.00 uur tot ongeveer 22.30 uur.

  Voor 2021 zijn de data: 21 mei, 11 juni, 9 juli en 27 augustus.

  Vooraf eten en netwerken
  Dit jaar is er ook de mogelijkheid voorafgaand aan het toernooi met collega's/vrienden te eten. Een gezellig dinerbuffet met wisselend thema voor 17,50euro per persoon. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven als u dit wenst en met hoeveel personen. Het eten zal tussen 17.00 en 17.30uur klaar staan.

  Overall Winnaar
  Wij organiseren 4 toernooien. Het bedrijf met de beste 3 resultaten mag zich Overall Winnaar 2021 noemen! Dus doe minstens 3x mee om voor deze prijs in aanmerking te komen!

  Aanmelden:
  Klik HIER

  Voorafgaand aan het toernooi ontvangt u per mail een bevestiging met nadere informatie.
  Wil je meer weten dan kun je mailen naar info@beachsport.nl  of bellen met Debora Kadijk 06-51580898

 • za
  22
  mei
  2021
  10.00 - 17.00 Andel - Romboutstoren

   

  Andel - De Jaarmarkt

  Sinds 1976 is de warenmarkt een vast onderdeel van de Aelse dag. De straten nabij de Romboutstoren worden gevuld met zo`n 100 marktkramen en standplaatsen.

  Tegen een decor van de prachtige leilinden proberen marktkooplui hun verschillende producten, al dan niet met veel lawaai, aan de man te brengen. Ook vrijwilligers voor goede doelen en verenigingen zijn op de markt vertegenwoordigd om hun clubkas te spekken.

 • za
  29
  mei
  2021
  09:00 - 17:00Woudrichem Vesting

   

  WOUDRICHEM - Gezellige Brocante markt in het oude Vestingstadje Woudrichem.

  Nabij het Arsenaal en het Visserijmuseum, vind je ruim 30 standhouders met de mooiste schatten en Vondsten uit België, Frankrijk en Engeland.
  Bezoek ook het Visserijmuseum, de sfeervolle haven en het oude centrum van Woudrichem.

  De Brocante Markt is gratis toegankelijk.

 • wo
  02
  jun
  2021
  15:30Online

  ALTENA - Ondernemer in de bouw? Installateur? Geef u op voor het (gratis) webinar over de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb).

  Deze wet gaat 1 juli 2022 in en verandert de manier van toezicht en controle in de bouw.

  Tijdens het webinar op woensdagmiddag 2 juni,  van 15:30 – 17:00 uur, praten de gemeente Altena en Bouwend Nederland u bij!

  Aanmelden via: www.aanmelder.nl/webinar-wkb-altena/subscribe.

   

 • di
  15
  jun
  2021
  do
  08
  jul
  2021
  10:00 - 16:00Online

   

  REGIO - REWIN is vanuit de MKB-deal druk bezig met onder andere een stukje bewustwording bij het brede mkb in West-Brabant over de grote kansen die digitalisering biedt. Het programma wil aan mkb-bedrijven laten zien welke mogelijkheden er voor hen zijn op het gebied van digitalisering. Dit is heel breed (van robotisering, data, software, AI, webshop etc).

  De Digital Days zijn digitaal en kosteloos voor alle mkb-ers in West-Brabant. REWIN organiseert in 2021 deze days verspreid over het jaar en in samenwerking met andere partijen (o.a. Breda Robotics).

  Reserveer daarom (één van) onderstaande data in uw agenda!

  • Op 15 juni:         Succesvol met LinkedIn
  • Op 22 juni:         E-commerce voor retailers
  • Op 8 juli:             Online Marketing Middag

   

  Voor de volledige agenda, zie www.mkbvernieuwt.nl.

 • di
  22
  jun
  2021
  19:30 - 20:30online

   

  We zitten vaker thuis te werken. En als we de voortekenen mogen we geloven blijft dat ook zo. Dat heeft wellicht ook consequenties voor het aantal live ondernemersbijeenkomsten en andere gelegenheden om met elkaar te sparren en potentiële opdrachtgevers te spreken. We gaan waarschijnlijk meer online ontmoeten. Maar hoe doe je zoiets? Wat doe je wel en wat vooral níét?

   HOE RAAK JE NIET LINKED-OUT? VRAAG & PITCH!
  Businesscoach Joyce Kooijman – een van de teamleden van ZZP Bommelerwaard – is een echte LinkedIn’er. Zij neemt je in een uurtje mee langs de do’s en de don’ts en het mooie is: dat doet ze aan de hand van je eigen vra(a)g(en): ‘U vraagt, wij draaien’. Een avondje maatwerk met jou – en je medevragers – in de hoofdrol. EN! de ruimte om een korte pitch te houden. En je kunt er ook nog eens meteen mee aan de slag!

  WANNEER
  Dinsdag 22 juni, van 19:30 tot ca. 20:30 uur. Online, zonder reistijd, parkeergedoe en mondkapjes.

  HOE WERKT HET?
  1 Stuur jouw vraag, case of worsteling met LinkedIn voor 15 juni in via hetzelfde adres als voor je aanmelding (zie hieronder).
  2 Bereid een korte pitch voor van 2 minuten waarin je jezelf en je bedrijf voorstelt en jouw vraag voorlegt.

  AANMELDEN
  Zit jij ook met vragen over hoe je LinkedIn voor je kunt laten werken? Meld je dan (tot 18 juni) aan. Dat doe je via ondernemersteam@bommelerwaard.nl. Wij zorgen dat je tijdig een link krijgt om in te loggen bij Teams. Ken je andere zzp’ers die dit een goed onderwerp vinden? Ook zij zijn van harte welkom! (Ze moeten zich wel even aanmelden.)

  Tot 22 juni! Vertellen we je ook meteen meer over (ongeveer) een jaar ZZP Bommelerwaard en onze toekomstplannen.

 • wo
  23
  jun
  2021
  12:00 - 12:30 online

   

  Door de coronamaatregelen vindt ‘Tour Ondernemen’ niet fysiek plaats maar gebeurt dat online via Facebook. De vierde en hopelijk laatste virtuele ontmoeting staat gepland op woensdag 23 juni van 12.00 – 12.30 uur. ‘Na de zomer kunnen we elkaar hopelijk weer live ontmoeten’, aldus de gemeente Altena.

  Facebook

  Wethouder Matthijs van Oosten en het team Ondernemen van Gemeente Altena zitten wederom klaar om vragen van ondernemers via Facebook te beantwoorden. Dat doen zij via de Facebookpagina van de gemeente Altena.

  Geïnteresseerden kunnen hun vraag voorafgaand aan de virtuele ontmoeting al doorgegeven per e-mail: ondernemen@gemeentealtena.nl. Ook kunnen de vragen tijdens de ‘livesessie’ op Facebook gesteld worden.

  LEES OOK

  ‘Tour Ondernemen’ nog één keer virtueel voor de zomer
 • do
  01
  jul
  2021
  15:30 - 17:00De Magistraat, Almkerk

  Digital Directions: groei met digitale platformen

  Meld je aan voor Digital Directions bij Bierbrouwerij De Magistraat in Almkerk aan de Kruisstraat. Mark en Thijs nemen je mee in de wereld van digitale platformen.

  Take Aways
  - Inzicht in groeikansen met digitale platformen
  - Handvatten die je helpen op jouw digitale reis
  - Het herkennen van bekende faalfactoren
  - Inspirerende voorbeelden uit de praktijk

  Aanmelden kan via deze link

 • vr
  09
  jul
  2021
  09:30 - 11:00Dussen

   

  Open Coffee Altena 39.0 vindt plaats op vrijdag 9 juli 2021 vanaf 09.30 uur. (Seminar Pitchcoach 10.00 uur).

  Deze sessie vindt (buiten!) plaats bij De Rooy Hoveniers, Binnen 27A, 4271 BV in Dussen.

  Meer info KLIK HIER.

 • za
  17
  jul
  2021
  10:00 - 17:00Genderen

   

  GENDEREN - Op zaterdag 17 juli wordt bij Park Veldzicht, Lange pad 15 Genderen, weer een braderie gehouden.
  Er zijn die dag kramen met: kleding, koek/snoep, goede doelen, sieraden en diverse spellen.
  Daarnaast is de kinderboerderij open en kunnen kinderen zich vermaken op een springkussen.

  De markt is van 10.00 tot 15.00 uur, het park is tot 17.00 uur open.

  Opgeven voor een kraam of grondplaats is nog mogelijk. Dit kan via info@vanrijswijkverhuur.nl

  Meer info KLIK HIER.

 • za
  21
  aug
  2021
  10:00:00 - 17:00Landgoed Clootwijck Almkerk

   

  ALMKERK - Landgoed Clootwijck - eerste editie Streekbraderie
  De organisatie nodigt u van harte uit om gezellig te komen kijken en komen proeven op deze streekbraderie aan de Woudrichemseweg 36A.
  Bij diverse ondernemers kunt u dan streekgebonden producten kopen;

  Honing
  Fruit
  Streekbieren
  Ambachtelijk gebakken brood
  Heerlijke verzorgingsproducten
  Schilderijen

  Bent u zelf een "kleine"ondernemer en wil u graag meedoen aan deze eerste editie op Landgoed Clootwijck?
  Neem contact op met dit telefoonnummer: 06-82045731

 • za
  04
  sep
  2021
  di
  14
  sep
  2021
  Hele dagLTV Almerk

   

  ALMKERK - The Biodone – Worms Open 2021 Tennistoernooi bij LTV Almkerk.

  Inschrijven kan tot 28-08-21.
  Mijnknltb.toernooi.nl

  Biodone Worms / The Dutch Nightcrawlers

 • do
  09
  sep
  2021
  19:00Altena College Sleeuwijk

   

  Samenwerken aan een gezonde en duurzame economie in Altena.
  Laten we elkaar inspireren om te komen tot een visie op werken die past bij de gemeente Altena en de toekomst.

  Het thema ''economie en arbeidsmarkt'' heeft urgentie bij de gemeenteraad en het college. De gemeenteraad van Altena organiseert daarom een conferentie ''Werken in Altena''. Dit is een eerste verkennende stap om te komen tot een visie opWerken in Altena. De raad wil in gesprek met lokale partners rond het thema economie en arbeidsmarkt om breed georiënteerden geïnspireerd een visie op Werken in Altena te ontwikkelen. Centraal staan vragen als: wat zijn de opgaven, waar liggen kansen en mogelijkheden voor Altena en waar willen we over 10 jaar staan? Centraal staat een échte en brede verkenning van het vraagstuk. Uw inbreng is belangrijk! Vragen: griffie@gemeentealtena.nl.

  AANMELDEN.

 • do
  09
  sep
  2021
  20:00Waalwijk

   

  Open Coffee Waalwijk - We gaan weer beginnen.

  Open Coffee Waalwijk is een netwerkbijeenkomst georganiseerd voor en door ondernemers uit de regio Waalwijk. Elke tweede donderdag van de maand ontmoeten we elkaar bij Winterdijk30b en genieten we van een lekkere kop koffie of thee, terwijl we een goed gesprek hebben met andere ondernemers uit de regio. Toegang is gratis, je betaalt alleen je koffie. En vergeet je visitekaartjes niet!

  Adres: Winterdijk 30b, Waalwijk

  Meer info: KLIK hierInschrijving

 • vr
  17
  sep
  2021
  Het Groene Huis, Hogeweg 11, Zaltbommel

  UPDATE -  Dit event wordt uitgesteld tot het najaar van 2021.

  Toe aan circulair ondernemen? Schuif dan aan de Groene Tafel!
  Ben jij MKB ondernemer in de Bommelerwaard of Rivierenland en toe aan je eerste stappen op gebied van circulair ondernemen? Op zoek naar inspiratie en praktische handvaten en gelijkgestemde ondernemers? Of heb je de eerste stap gezet, maar blijkt het lastiger dan gedacht? Of ben je juist lekker bezig en wil je dat delen?

 • di
  21
  sep
  2021
  19.30 - 20.30Online sessie

   

  Als je écht werk wil maken van jouw doelen voor het komend jaar, sluit dan aan bij deze kennissessie over Doelen stellen en focus houden door ZZP Bommelerweaard dinsdag 21 september, van 19.30 tot 20.30 uur, online.
  Leiderschapscoach Emmy de Vrieze leert je in deze interactieve sessie hoe je ambitieuze en toch haalbare doelen stelt. Ook neemt ze je mee in de technieken om beter focus te houden op die doelen, zodat je over een jaar trots kan terugkijken wat jij hebt bereikt.

  Schrijf je HIER in. Je ontvangt dan de link naar de kennissessie in je mailbox.

 • vr
  24
  sep
  2021
  10:00 -12.00Dussen, De Rooy Hoveniers

   

  Zakenpraat.

  Welke uitdagingen heb jij als ondernemer, waar droom je van, waar loop je tegenaan, zie je oplossingen, of juist niet?
  Vijf ondernemers praten met ondernemers over hun stiel. Brainstormen over je business en alles daaromheen zoals bedrijfsvoering, regelgeving, investeringsruimte, samenwerking, communicatie overheden, KvK en meer.

  De sfeer van dit overleg is informeel: 'benen-op-tafel-met-koffie'.
  Zakenpraat is bedoeld voor MKB en MKB+.

  Aanvang: 10.00 uur
  Eind uiterlijk: 12.00 uur
  Locatie: De Rooy Hoveniers, Binnen 27A in Dussen

  Meepraten?

  Aanmelden via e-mail (met in de onderwerpregel 'zakenpraat') aan info@OndernemendAltena.nl

  Lees meer: Zakenpraat. Ondernemers brainstormen met ondernemers

 • do
  30
  sep
  2021
  10.00 - 12.00Den Bosch - Bruistensingel 226

   

  Praat mee over de nieuwe werk-privébalans. Op 30 september van 10.00 tot 12.00 uur organiseert Adsom open huis . Zo wordt duidelijk dat een juiste invulling van hybride werken nog een grote uitdaging wordt.

  Meer info en aanmelden klik hier...

 • vr
  08
  okt
  2021
  13:00 - 14:30Zaltbommel, Hogeweg 11

  .
  Startsessie Living Lab Circulaire Economie (CE) regio Rivierenland. De bijeenkomst vindt plaats op bij Het Groene Huis in Zaltbommel.

  Het haalbaarheidsonderzoek om een living lab CE op te zetten ronden we in oktober af, we merken dat het enthousiasme in de regio groot is!
  Tijdens de startsessie komt een inspirerende ondernemer zijn ervaringen uit een lopend living lab CE delen. Daarnaast willen we samen met jou verder bouwen aan het programma. Welke casussen zou je willen inbrengen in een living lab CE ? Welke rol zie je voor jezelf tijdens de ontwikkeling en uitvoering? Wanneer zou je baat hebben bij een living lab CE?
  Lees hier meer over deze startsessie.

  Enquête: Wat wil jij terug zien in een Living Lab CE?
  Wij willen de krachten bundelen om een bijdrage te leveren aan de versnelling naar een circulaire economie en een kansrijke basis te bieden voor nieuwe businesscases in de regio Rivierenland. Stap 1 is een haalbaarheidsonderzoek naar een living lab CE. De komende maand onderzoeken we of er draagvlak is en of het haalbaar is om daadwerkelijk een living lab CE op te zetten. Hiervoor verzamelen we vanuit verschillende perspectieven inzichten en ervaringen. Wij vragen je dan ook om 5 minuten de tijd te nemen om de enquete voor ons in te vullen.

  Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Tjerry Verhoeven (verhoeven@vno-ncwmidden.nl).

 • za
  09
  okt
  2021
  za
  16
  okt
  2021
  gemeente Altena

   

  De gemeente Altena gaat de samenwerking aan met het landelijke platform Dutch Food Week (DFW), het nationale podium dat gezondheid, goed leven en duurzaamheid centraal zet. Tijdens de Dutch Food Week delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Van 9 tot en met 16 oktober bruist het in Nederland van de evenementen rondom de positieve kracht van voedsel. Wie ook een activiteit wil organiseren om te laten zien wat men - en Altena - te bieden heeft op voedselgebied, wordt uitgenodigd mee te doen. Dutch Food Week Altena heeft een week lang een vol programma.

  Meer info lees HIER.

 • di
  12
  okt
  2021
  19:30Nederhemert, Ambachtshof 1

   

  VOOR DE LEDEN van OV Aalburg - Save The Date -

  Algemene Ledenvergadering en bedrijfsbezoek op 12 oktober a.s. vanaf 19.30 uur bij Bakkerij Van Horssen in Nederhemert.
  Aanmelden kan via www.OV-Aalburg.nl

 • za
  16
  okt
  2021
  10.00-16.00Middenweg 24 Andel

   

  'Op zaterdag 16 oktober openen we als Geitenboerderij Lekker Gemekker de deuren om het verhaal achter ons ijs te laten zien. Je kunt op die dag een kijkje nemen in de stal en zien en horen hoe ons ijs tot stand komt. Graag nodigen we u uit eens langs te komen op ons bedrijf.'

 • do
  21
  okt
  2021
  16:45 - 19:00 uurRestaurant Dukdalf in Kerkdriel

   

  Je bent welkom tussen 16:45 (inloop) en ca. 19:00 uur. We ontvangen je met een welkomstdrankje, om 17:15 uur doen we de officiële aftrap mét een pitchrondje. Heb je een hulpvraag aan een van de andere deelnemers: tijdens het PitchPodium mag jij jezelf kort mét je vraag presenteren. Denk aan een vraag over je business, een entree bij een branche, een samenwerking, noem maar op.

  Meld je aan!
  Wil je er ook bij zijn op 21 oktober? Meld je uiterlijk 15 oktober aan via deze link. ZZP Bommelerwaard zorgt voor het welkomstdrankje en een hapje, de overige drankjes betaal je zelf. En wil je na 19:00 uur blijven? Dat mag!

 • do
  04
  nov
  2021
  14:00 - 16:30 uurZaltbommel, Hogeweg 11

   

  Ben jij ook bezig om jouw rol in de circulaire economie vorm te geven? Wil je meedoen?
  Aan onze groene tafel zit Emiel Mol, directeur verkoop interieurbouw van Hermeta uit Asperen en winnaar met zijn pitch in de Leergang Ondernemen met Impact. Ook ketenpartner van Hermeta de architect Sander Schreuder schuift aan. Zij gaan in gesprek over hun stappen op het circulair ondernemerspad met Mirjam Kibbeling van STILWERKT, samenwerkingsspecialist voor duurzame vooruitgang.

  Vooral bedoeld voor MKB-ondernemers in de Bommelerwaard of Rivierenland: Praktisch | interactief | kort & bondig. Aanmelden kan via hetgroenehuiszb@gmail.com - Je gaat naar huis met:

  • ·         Nieuwe kennis en ervaring over circulair ondernemen
  • ·         Inspiratie en praktische handvaten over hoe andere het aanpakken
  • ·         Nieuwe verbindingen in de regio met gelijkgestemde ondernemers
 • do
  11
  nov
  2021
  vr
  12
  nov
  2021
  10:00 - 15:00Almkerk

  .
  20-jarig jubileum VGR Groep. Stap in de wereld van VGR tijdens onze jubileumdagen op donderdag 11 en vrijdag 12 november 2021. Je bent van harte welkom tussen 10:00 en 15:00 uur. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

  Ben je benieuwd hoe je een machine bouwt, van tekentafel naar afbouw? Altijd al eens op een machine willen rijden? Wil je zelf eens compost scheppen, een beluchtingsgat prikken of greenmix maken? Van harte uitgenodigd om eens bij ons te komen kijken hoe dit allemaal in zijn werk gaat.

  Provincialeweg Zuid 51, 4286 LJ Almkerk

 • vr
  19
  nov
  2021
  07:00 - 24:00Nederland

   

  Vrijdag 19 november is het zover; de Dag van de Ondernemer!
  Dé dag waarop we ondernemerschap in Nederland vieren en ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. Zet het in je agenda en laten we gezamenlijk alle Nederlandse ondernemers in het zonnetje zetten!

  Meer info KLIK hier

 • do
  09
  dec
  2021
  09:30 - 11:00Visserijmuseum Woudrichem, Kerkstraat

   

  Open Coffee Altena en Woudrichem … Ze hebben wat samen. Op 8 december 2011 ging in de Vestingstad namelijk de allereerste netwerkbijeenkomst van start. Nu, 10 jaar later, is Open Coffee Altena terug in Woerkum. Open Coffee Altena 40.0. Ondernemers netwerken met Coffee als brandstof. De jubileumeditie wordt op 9 december 2021 georganiseerd in het Historisch Visserijmuseum aan de Kerkstraat.

  Aanmelden via de button op de homepage bij Ondernemend Altena. Lees HIER meer ...