Evenement aanmelden

 • ma
  08
  mrt
  2021
  20:00Online

   

  ALTENA - VVD Altena nodigt u uit voor een digitale bijeenkomst over innovatie en werkgelegenheid in de binnenvaart.

  De binnenvaart is voor Altena een belangrijke sector. Er gebeurt hier veel. En veel mensen vinden daarin werk. Maar blijft dat zo? Hoe ziet de toekomst van deze bedrijfstak er uit? Welke veranderingen komen op ons af? En hoe behouden wij als Altena onze koppositie in deze bedrijfstak?

  “Klik op 8 maart, een paar minuten voor 20:00 uur op de link in de bio van VVD Altena op Instagram die je doorleidt naar de Teamsomgeving. Samen gaan we in gesprek.”

 • wo
  24
  mrt
  2021
  16:00 - 17:00Altena | online

   

  Studio BKA
  Omdat fysiek netwerken voorlopig nog niet mogelijk is, hebben we als BKA besloten nogmaals een online ontmoeting te organiseren met interessante onderwerpen op de agenda! We nodigen u daarom ook van harte uit voor deze livestream op woensdag 24 maart om 16.00 uur.

  Programma
  In deze editie van Studio BKA willen we aandacht schenken aan de online wereld waarin u als ondernemer in deze tijd wellicht perfect gebruik van kunt maken als het gaat over het onder de aandacht brengen van uw product of dienst. Een hele andere invalshoek in het programma is de lokale woningmarkt. Wat voor effect heeft deze op lokale ondernemers en de energietransitie waar we voor staan?

  Erbij zijn?
  Wilt u deze livestream vanuit Studio BKA niet missen? U meldt zich HIER eenvoudig aan. Na aanmelding ontvangt u de link voor de livestream.

   

 • wo
  31
  mrt
  2021
  09:30 - 11:30Online

   

  ALTENA - Beschikt u over reststromen die u op dit moment geld kosten, maar in potentie meer waarde in zich hebben? Of heeft u juist behoefte aan grondstoffen die potentieel uit reststromen van andere bedrijven kunnen worden geproduceerd?

  Op 31 maart van 9.30 tot 11.30 organiseren we met REWIN West-Brabant de workshop ‘Symbiosis4Growth’. Hierin helpen we bedrijven met het verwaarden van reststromen. Tijdens deze kosteloze bijeenkomst kunnen bedrijven in Altena elkaar reststromen aanbieden, dit kan biomassa zijn, restwarmte, proceswater, hoog- of laagwaardige reststromen,  maar ook personeel of apparatuur.

  Circa 15-30 bedrijven gaan tijdens de bijeenkomst actief op zoek naar concrete mogelijkheden. Deze kunnen leiden tot kostenbesparing, innovatie en een positieve bijdrage aan het milieu. Veel ondernemers in Brabant en Zeeland hebben al met succes gebruik gemaakt van deze aanpak.

  Altena circulair in 2046
  Nederland streeft naar een volledige circulaire economie in 2050. Wij omarmen die ambitie ook. Met een circulaire samenleving kunnen we de aarde als een goede rentmeester overdragen aan onze volgende generaties. Want circulair staat voor de gezondheid van onze inwoners, voor een gezonde planeet en een gezond bedrijf voor onze ondernemers. Ofwel: een goede balans tussen people, planet, profit. We maken graag met u de stap naar een circulaire economie.

  Info en aanmelden
  Meer weten? Kijk dan op deze website. Of schrijf u hier in!.

   

 • ma
  26
  apr
  2021
  14:00 - 16:00Online

  .

  ALTENA - Wilt u verduurzamen door uw CO2-uitstoot te compenseren? Dat kan via een carbon-samenwerking met een agrariër in de gemeente.

  Gemeente Altena organiseert samen met ZLTO een informatiebijeenkomst over carbon farming. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over hoe carbon farming bedrijven en boeren kan helpen met het verduurzamen van de bedrijfsvoering.

  Datum en tijd: 26 april van 14.00-16.00 uur. Vragen? Neem contact op Luuk van Wezel of Albertien Perdok.

  Go2Positive

 • vr
  21
  mei
  2021
  vr
  27
  aug
  2021
  19:00 - 22:30Werkendam - Copa Kadijk

   

  WERKENDAM - Ieder seizoen wordt door de vereniging Beachsport Werkendam een aantal toernooien georganiseerd voor bedrijven, familie en/of vrienden.

  U kunt zich opgeven om hieraan deel te nemen. Een team bestaat uit 4 personen plus eventuele wissels.

  Kosten
  De kosten voor inschrijving bedragen € 40,00 per team. Dit kan ter plaatse voldaan worden, of via fakturering.

  Data en tijden
  De toernooien worden op vrijdagavond gespeeld van 19.00 uur tot ongeveer 22.30 uur.

  Voor 2021 zijn de data: 21 mei, 11 juni, 9 juli en 27 augustus.

  Vooraf eten en netwerken
  Dit jaar is er ook de mogelijkheid voorafgaand aan het toernooi met collega's/vrienden te eten. Een gezellig dinerbuffet met wisselend thema voor 17,50euro per persoon. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven als u dit wenst en met hoeveel personen. Het eten zal tussen 17.00 en 17.30uur klaar staan.

  Overall Winnaar
  Wij organiseren 4 toernooien. Het bedrijf met de beste 3 resultaten mag zich Overall Winnaar 2021 noemen! Dus doe minstens 3x mee om voor deze prijs in aanmerking te komen!

  Aanmelden:
  Klik HIER

  Voorafgaand aan het toernooi ontvangt u per mail een bevestiging met nadere informatie.
  Wil je meer weten dan kun je mailen naar info@beachsport.nl  of bellen met Debora Kadijk 06-51580898

 • za
  22
  mei
  2021
  10.00 - 17.00 Andel - Romboutstoren

   

  Andel - De Jaarmarkt

  Sinds 1976 is de warenmarkt een vast onderdeel van de Aelse dag. De straten nabij de Romboutstoren worden gevuld met zo`n 100 marktkramen en standplaatsen.

  Tegen een decor van de prachtige leilinden proberen marktkooplui hun verschillende producten, al dan niet met veel lawaai, aan de man te brengen. Ook vrijwilligers voor goede doelen en verenigingen zijn op de markt vertegenwoordigd om hun clubkas te spekken.

 • za
  29
  mei
  2021
  09:00 - 17:00Woudrichem Vesting

   

  WOUDRICHEM - Gezellige Brocante markt in het oude Vestingstadje Woudrichem.

  Nabij het Arsenaal en het Visserijmuseum, vind je ruim 30 standhouders met de mooiste schatten en Vondsten uit België, Frankrijk en Engeland.
  Bezoek ook het Visserijmuseum, de sfeervolle haven en het oude centrum van Woudrichem.

  De Brocante Markt is gratis toegankelijk.