Nieuws

‘Tour Ondernemen’ nog één keer virtueel voor de zomer 

ALTENA – Wethouder Matthijs van Oosten en zijn team Ondernemen toeren sinds 2019 door de gemeente Altena om met lokale ondernemers in contact te komen. Normaliter strijken zij op diverse locaties en momenten neer om met ondernemers in gesprek te gaan over bijvoorbeeld de ambities die een ondernemer heeft, of zaken waar ze in de praktijk tegenaan lopen.

Door de coronamaatregelen vindt ‘Tour Ondernemen’ niet fysiek plaats maar gebeurt dat online via Facebook. De vierde en hopelijk laatste virtuele ontmoeting staat gepland op woensdag 23 juni van 12.00 – 12.30 uur. ‘Na de zomer kunnen we elkaar hopelijk weer live ontmoeten’, aldus de gemeente Altena.

Facebook

Wethouder Matthijs van Oosten en het team Ondernemen van Gemeente Altena zitten wederom klaar om vragen van ondernemers via Facebook te beantwoorden. Dat doen zij via de Facebookpagina van de gemeente Altena. Geïnteresseerden kunnen hun vraag voorafgaand aan de virtuele ontmoeting al doorgegeven per e-mailondernemen@gemeentealtena.nl. Ook kunnen de vragen tijdens de ‘livesessie’ op Facebook gesteld worden.

Hoe staat Altena er economisch voor na ruim een jaar corona? Hoe gaat het met de versoepelingen en waar loopt u als ondernemer in deze tijd tegenaan? Deel deze tijdens het spreekuur! De wethouder en het team Ondernemen denken graag met u mee

Informatie

Voor meer informatie over ‘Tour Ondernemen’ kunt u terecht bij het team Ondernemen van gemeente Altena. De accountmanagers bedrijven die u graag te woord staan, zijn:

  • Henri Gelevert (accountmanager bedrijven: bedrijventerreinen, MKB en ondernemersverenigingen), bereikbaar via h.gelevert@gemeentealtena.nl of 06 20 52 23 18;
  • Tim van het Hof (accountmanager bedrijven: detailhandel, horeca en agrarische ondernemers), bereikbaar via t.vanhethof@gemeentealtena.nl of 06 51 14 17 09.

Ook interessant