Nieuws

Event: Ondernemers brainstormen met ondernemers | VOL

UPDATE – Het event Zakenpraat op 24-9 is volgeboekt. De inschrijving is daarom gesloten.

ALTENA / DUSSEN:  Onder het kopje ‘Zakenpraat’ organiseert B2B-platform Ondernemend Altena op 24 september een brainstormsessie met ondernemers. Een informele meeting voor MKB’ers met ‘de benen op tafel’. En … koffie.

Deelnemers van Ondernemend Altena kom je tegen in de Groep Ondernemend Altena (450 leden) op LinkedIn. De teller van connecties van Ondernemend Altena op datzelfde LinkedIn staat op ruim 1.800 deelnemers. Vanuit deze gelederen kwam de vraag om een brainstormsessie te organiseren voor MKB’ers. Doel: samen van gedachten wisselen over je bedrijf, je ondernemerschap, je uitdagingen, je hobbels enzovoorts.

Gastheer deze eerste sessie is Ben de Rooy van De Rooy Hoveniers in Dussen. Ben neemt dus sowieso deel aan Zakenpraat, het nieuwe ondernemersevent in de regio: ‘We maken het de eerste keer niet te zwaar.’

Starters en ZP ‘ers

In het verleden ging Ondernemend Altena eerder om tafel met kleinere groepen ondernemers. Een voorbeeld is Starters & Seniors, een Meet ’n Greet waar startende ondernemers vragen konden afvuren op gevestigde ondernemers. Op die manier werd kennis gedeeld en verder geholpen.
Met Zakenpraat is dus de beurt aan MKB’ers. Ondernemend Altena sluit zeker niet uit op termijn opnieuw sessies te organiseren voor startende, jonge ondernemers en ZP ‘ers. Ook daar blijkt vraag naar.

Inhoud

Bij Zakenpraat op 24 september gaat het om zaken als: ‘Welke uitdagingen heb jij als ondernemer, waar droom je van, waar loop je tegenaan, zie je oplossingen, of juist niet?’ MKB-ondernemers praten met elkaar over hun stiel. Brainstormen over hun business . Brengen en halen. Elkaar verder helpen met alles daaromheen. Denk aan  bedrijfsvoering, regelgeving, investeringsruimte, knellende procedures, samenwerking, communicatie overheden, organisaties en meer. De sfeer van dit overleg is, zoals gezegd, informeel, laagdrempelig met de ‘benen-op-tafel’.

De feiten

Datum: vrijdagmorgen 24 september
Aanvang: 10.00 uur
Eind uiterlijk: 12.00 uur
Locatie: De Rooy Hoveniers, Binnen 27A in Dussen
Aantal deelnemers: 5 – 10

Meepraten

Aanmelden via e-mail (met in de onderwerpregel ‘zakenpraat’) aan info@OndernemendAltena.nl.
Als je al een gesprekspunt hebt, of een uitdaging, laat dan dan gelijk even weten.

Noot: Weet wel: Wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Ook interessant