Evenement aanmelden

Evenement details:

 • wo
  31
  mrt
  2021

  Symbiosis4Growth

  09:30 - 11:30Online

   

  ALTENA - Beschikt u over reststromen die u op dit moment geld kosten, maar in potentie meer waarde in zich hebben? Of heeft u juist behoefte aan grondstoffen die potentieel uit reststromen van andere bedrijven kunnen worden geproduceerd?

  Op 31 maart van 9.30 tot 11.30 organiseren we met REWIN West-Brabant de workshop ‘Symbiosis4Growth’. Hierin helpen we bedrijven met het verwaarden van reststromen. Tijdens deze kosteloze bijeenkomst kunnen bedrijven in Altena elkaar reststromen aanbieden, dit kan biomassa zijn, restwarmte, proceswater, hoog- of laagwaardige reststromen,  maar ook personeel of apparatuur.

  Circa 15-30 bedrijven gaan tijdens de bijeenkomst actief op zoek naar concrete mogelijkheden. Deze kunnen leiden tot kostenbesparing, innovatie en een positieve bijdrage aan het milieu. Veel ondernemers in Brabant en Zeeland hebben al met succes gebruik gemaakt van deze aanpak.

  Altena circulair in 2046
  Nederland streeft naar een volledige circulaire economie in 2050. Wij omarmen die ambitie ook. Met een circulaire samenleving kunnen we de aarde als een goede rentmeester overdragen aan onze volgende generaties. Want circulair staat voor de gezondheid van onze inwoners, voor een gezonde planeet en een gezond bedrijf voor onze ondernemers. Ofwel: een goede balans tussen people, planet, profit. We maken graag met u de stap naar een circulaire economie.

  Info en aanmelden
  Meer weten? Kijk dan op deze website. Of schrijf u hier in!.