Evenement aanmelden

 • do
  20
  jan
  2022
  17:00 - 19:00Netwerkmeeting Zaltbommel

   

  NieuwjaarsNetwerkBorrel - Het nieuwe jaar is een mooi moment om weer een live netwerkborrel te organiseren. Er is hier zo veel zzp-kracht, met zo veel kansen voor samenwerking (onderling, met het mkb, …) , maar dan moeten jullie wel van elkaar weten dat jullie er zijn. Dus: voilà! Donderdag 20 januari it is.
  Kosten: € 10,-, incl. drankjes en hapjes. Locatie: de wijnbar van Van der Valk Zaltbommel – A2.

  Link naar event

 • ma
  24
  jan
  2022
  18:00Torenstraat 5, 's-Hertogenbosch

   

  Genieten van een voortreffelijk diner en gelijktijdig interessante, zakelijke contacten leggen; dat zijn de belangrijkste doelen van deze avond die wordt opgebouwd rondom een driegangendiner. Tijdens de eerste twee gangen is er een tafelschikking, zodat je vanzelf met verschillende ondernemers in contact komt. Bij het nagerecht ben je vrij om een goed gesprek voort te zetten of toch nog even wat nieuwe contacten te leggen. Met dit beproefde recept maken we het zo makkelijk mogelijk om je netwerk uit te breiden. Aanmelden.

 • do
  17
  mrt
  2022
  09:30 - 11:00Sportivity Werkendam

   

  Open Coffee Altena 40.0 (B2B met Coffee als brandstof) wordt in het nieuwe jaar georganiseerd bij Sportivity in Werkendam. Deze sportlocatie ligt aan de Van der Kunstraat nummer 4.
  Aanmelden dit keer opnieuw verplicht en e.e.a. o.v.b. van de dan actuele Coronasituatie.

 • do
  19
  mei
  2022
  090:30-11:00Kerkstraat Woudrichem

   

  WOUDRICHEM - Open Coffee Altena 41.0 gaat naar een historische stek: het Visserijmuseum in Woerkum. Netwerken met Coffee als brandstof. Aanmelden (t.z.t.) opnieuw verplicht. E.e.a. afhankelijk van de Coronamaatregelen.