Nieuws

Ondernemend Altena zet je business in beweging

Ondernemend altena

REGIO – Ondernemers zijn trots op hun bedrijf, gedreven mensen die prachtige producten maken, sterke diensten leveren. Om te laten weten wie je bent, wat je doet en vooral waarin jij onderscheidend sterk bent, heb je de juiste partners nodig en een breed netwerk. Ondernemend Altena helpt ondernemers aan een podium en brengt mensen met elkaar in contact. Onder het motto ‘vinden, verbinden en versterken’ zet het B2B-platform je business (verder) in beweging. Op diverse manieren kun je slim gebruik maken van het sterke netwerk …

Online

Wie zijn business meer dan regiobreed in de etalage (B2B en B2C) wil zetten, benut het grote kwaliteitsnetwerk van Ondernemend Altena. Online zijn er verschillende opties.

Een 24/7 banner met een link naar de bedrijfswebsite, een advertorial over je bedrijf, product en/of dienstverlening, of een testimonial over visie en kracht van de onderneming. Wie zijn medewerkers of hun professionaliteit in de schijnwerper wil zetten, kan zijn story kwijt in de rubriek “Op de werkvloer.” Dat is zelfs mogelijk in een drieluik.

Speciale gebeurtenissen, een jubileum, een award, een bedrijfsverhuizing, de lancering van een nieuw product et cetera, worden gepubliceerd als redactioneel artikel. Brede aandacht via sterke social mediakanalen is altijd inclusief. Maatwerk is op alle fronten mogelijk.

In de B2B-agenda op OndernemendAltena.nl kunnen ondernemers hun evenementen kwijt. Een kort en bondig bericht met contactgegevens informeert consumenten en collega-ondernemers over het hoe en wat van je unieke event.

Offline

Met B2B-netwerk Open Coffee Altena timmert Ondernemend Altena al ruim tien jaar aan de weg. Netwerken pur sang. Een pitch op de Rode Stip biedt een unieke kans jouw boodschap live te lanceren voor tientallen ondernemers. De gastheer van de coffee-sessie ziet nieuwe kansen zijn business te presenteren

Netwerken kan ook via De BusinessBorrel, altijd in een horecagelegenheid, ergens in Altena.

Ontmoeten en kennisdelen kan via kleinschalige events van Ondernemend Altea, zoals de Starters & Seniors, Espresso-sessies en ZakenPraat waar een kleine groepen ondernemers kennis en visies delen.

Waarderen, onderscheiden, ontmoeten en verbinden vindt zijn weg binnen BizAwards Altena. Het regiobrede en groot opgezette evenement biedt ondernemers een riant platform hun bedrijf c.q. hun business te presenteren. Commerciële activiteiten kunnen rond deze algemene ondernemersverkiezing een plek krijgen.

Neem gerust contact op

Online en offline. On air. On video. Fysiek en/of digitaal. Ondernemend Altena helpt ondernemers én hun business graag verder. Op diverse manieren. Samen eens kijken wat werkt voor jou? Welke beweging jouw business nodig heeft? Neem dan contact op via info@ondernemendaltena.nl

Ook interessant