Nieuws

BusinessBorrel 1.0 gaat positief de boeken in

Proeflokaal dijk

WIJK EN AALBURG – BusinessBorrel 1.0 is een feit. Een gemêleerd gezelschap ondernemers trof elkaar vrijdagmiddag (1-7) in het sfeervolle restaurant van Proeflokaal Den Dijk in Wijk en Aalburg. Gastheer van deze eerste editie was Robbert van der Park.

Netwerken op vrijdagmiddag met een borrel en een bitterbal. Stichting Ondernemend Altena organiseerde dit event voor het eerst en wil hiermee (ook) een andere doelgroep ondernemers aanspreken dan diegenen die doorgaans koffie drinken op donderdagmorgen bij Open Coffee Altena. En dat is gelukt, zo laten de kartrekkers vanuit de netwerklocatie aan de Maasdijk weten. (Tekst loopt door onder de foto.)

Proeflokaal den dijk

Positief

Hanko Rosenbrand en Gijsbert Honcoop waren vanuit Ondernemend Altena de stuwende krachten. Rosenbrand blikt tevreden terug: ‘Voor deze eerste editie heeft de uitbater, Robbert van der Park, het entertainment, de hapjes én een welkomstdrankje voor zijn rekening genomen. We waarderen zijn enthousiasme en medewerking zeer!’ Hij vervolgt: ‘Het was een mooie opkomst, ook nieuwe mensen en leuke reacties.’ Honcoop vult aan: ‘Er klonk zeer positieve feedback, de  aanwezigen waren positief.’ Van der Park reageert instemmend: ‘Het was een gezellige ontmoeting met veel nieuwe ontmoetingen. Laten we zo doorgaan.’

Terugkerend

De BusinessBorrel wordt een terugkerend event. De volgende editie wordt georganiseerd in een andere horecagelegenheid binnen de gemeente Altena. Versie 2.0 zal in de regio rond Werkendam plaatsvinden. Nadere gegevens volgen nog.

Aanhaken

Horeca-ondernemers die interesse hebben om bij dit event aan te haken, kunnen een mail sturen naar info@ondernemendaltena.nl. Vanuit Stichting Ondernemend Altena wordt dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen om de details op een rijtje te zetten.

Den Dijk

(Foto’s Ondernemend Altena)

Ook interessant