Nieuws

B2B blogs op Ondernemend Altena

ALTENA – ‘Ondernemerschap zichtbaar maken, versterken en waarderen.’ Daar valt ook het delen van informatie en kennis onder. Aldus de missie van B2B-platform Ondernemend Altena. Op de website verschijnen daarom binnenkort ook periodieke columns van ondernemers uit Altena voor ondernemers uit Altena.

Een advocaat, een agrarisch ondernemer en een Financial Planner delen middels een blog hun kijk op relevante zaken vanuit hun eigen expertise en vakgebied. Dat kan informerend zijn: lezers worden op de hoogte gebracht van ontwikkelingen binnen de specifieke branche, maar ook tips en tops kunnen aan de orde komen. Gedreven door de actualiteit schrijven de bloggers hun verhaal. Dat verschijnt niet enkel op de website van Ondernemend Altena, maar wordt ook gedeeld via de social mediakanalen van het B2B-platform.

Wie
Welke ondernemers uit Altena de pen ter hand nemen, blijft hier nog even verborgen. De redactie roept ondernemers op de site en/of de socials in de gaten te houden.

Visie delen
Als er andere ondernemers zijn die hun visie willen delen, of een platform willen waarop zij hun informatie kwijt willen (denk ook aan B2B events online), kunnen altijd contact opnemen met de redactie via e-mail: Info AT OndernemendAltena.nl.

Ook interessant