Nieuws

Je zakelijk netwerk uitbreiden?

ondernemend altena schot roos

REGIO – Kwantiteit en kwaliteit. Twee grootheden de niet noodzakelijkerwijs elkaars tegenpolen zijn. Een goede combinatie maakt juist dat beiden sterker zijn. Als dat lukt, is dat een schot in de roos.

B2B-platform Ondernemend Altena kent op LinkedIn een brede basis van inmiddels ruim 1900 ondernemers uit Altena en de omliggende regio. And counting

The inner crowd is lid van GROEP Ondernemend Altena (450+ leden). Een select gezelschap (150+) is lid van (groep) Open Coffee Altena.

Maandelijks bezoeken 6.000 ondernemers de nieuwssite van Ondernemend Altena met tal van ondernemersbijdragen vanuit diezelfde regio.

Kwaliteit

Belangrijker dan getallen vinden we kwaliteit bieden in wat we doen: ondernemerschap zichtbaar maken, verbinden, versterken en waarderen.
Dat doet Stichting B2B-platform Ondernemend Altena onder andere via netwerkmeetings als Open Coffee Altena, Espresso Kennissessies en (het nieuwe) Zakenpraat. In de achterliggende tien jaar waren er vele events. Groter van opzet is BizAwards Altena, de regionale succesvolle verkiezing van Ondernemers van het Jaar.

Ondernemer Pieter Duijzer: ‘Ondernemend Altena is een spil in het regionale netwerk. Volop activiteit en het samenbrengen van ondernemers (onder andere door Open Coffee) gaat samen met een gedegen kennis van het ondernemersklimaat in Altena. Een aanrader voor iedereen die iets in Altena wil ondernemen!’

AANHAKEN is EENVOUDIG:

Meld je aan op LinkedIn of klik je lid van één van de ondernemersgroepen. Vaste bezoeker worden van de nieuwssite voor dagelijkse updates uit de ondernemende regio kan natuurlijk ook. Dan ontvouwt zich een breed, kwaliteitsnetwerk voor je, vind je ondernemers en werk je mee aan de missie: het zichtbaar maken, verbinden en versterken van ondernemerschap in de regio.

Je zakelijk netwerk uitbreiden? Share your business met Ondernemend Altena: aanhaken is gratis. (Je leest het goed …)

LEES OOK

Opvallen en kansen pakken via het netwerk van Ondernemend Altena

#netwerken #ondernemerschap #versterken #verbinden #Altena

Ook interessant