Nieuws

Perfect pitchen in 90 seconden. Het kan.

REGIO / ALTENA: B2B-platform Ondernemend Altena is jarig, de stichting bestaat 10 jaar, en organiseert om die reden een uniek Pitchfestival: hoe presenteer jij effectief en inspirerend jouw idee, je bedrijf, jouw project…? Op een manier dat mensen aan je lippen hangen … In een combinatie van online trainen en fysiek doen start het Pitch event op 20 mei en eindigt tijdens Open Coffee Altena 39.0 (op een buitenlocatie) op 10 juni a.s. Wie (nog) mee wil doen, moet snel zijn.

Je bent als ondernemer goed in wat je doet. Je maakt de mooiste producten en levert de beste diensten. Maar lukt het je ook net zo goed om dat te vertellen aan anderen? Tijdens een meeting, salesgesprek, een netwerkmoment, een beursbezoek of ‘gewoon’ op een verjaardag?
Of ben je al goed in pitchen, maar zou je nog wel eens van een professional maatwerkadvies willen hebben, één-op-één, over hoe je nóg beter, korter én krachtiger kunt overkomen?

Voor iedereen
Van ZZP-er tot MKB-er (klein en groot), van manager tot bestuurders en van beleidsmedewerker en beslissers tot politici … Voor iederéén die zijn (of haar) pitchvaardigheden wil verbeteren, organiseert B2B-platform Ondernemend Altena Het Pitchfestival samen met De Pitchcoach, dr. Esmeralda Kleinreesink.

Deze kans verzilveren? Nieuwsgierig geworden?
KLIK HIER voor meer info en aanmelden …

Het Pitchfestival. Daar wil je bij zijn!

Ook interessant