Nieuws

Radio-omroep Oké FM steekt ondernemers hart onder de riem met speciaal programma

lockdown radio

REGIO – Radiomaker Henri Verhagen maakt vrijdagochtend (31-12) speciaal een programma voor ondernemers in de regio die hard getroffen zijn door de lockdown. Alles onder het. motto: ‘Een VRIJ en OPEN 2022’. De uitzending is te beluisteren via `Oke FM, de lokale omroep voor de Bommelerwaard. De zender is ook te ontvangen in een deel van Altena.

Verhagen heeft er zin in. ‘Er komen diverse ondernemers langs in de studio. Alles Coronaproof natuurlijk’, legt hij met een brede glimlach uit. Eén van de ondernemers die aanwezig zal zijn, is Sjouke van Eck van Hairstyle Patricia uit Wijk en Aalburg. Zij komt knippen in de studio. Verhagen: ‘Dat gebeurt op een oefenpop, want “echte mensen” mogen natuurlijk niet! Donderdag (30-12) was er een landelijke manifestatie van kappende ondernemers in Nederland: “Wij zijn het zat. Wij eisen open en compensatie.” Ook Hairstyle Patricia deed mee. Verhagen spreekt met de kapster over het hoe en waarom van hun deelname.

lockdown kappers
(Affiche van de landelijke kappersactie.)
Fietsenrekken

Maar er is meer. Verhagen: ‘We bellen met winkelier Rene Lucas van CIGO Lucas aan de Markt, ook in Wijk en Aalburg. Henk van der Zouwen (Freetime Event Support) uit Almkerk komt zijn fietsenrekken stallen en horecaondernemer Rob Muller (Stadscafé Zaltbommel) vertelt wat deze lockdown voor hem betekent.’  Het ondernemersprogramma sluit af met een kort interview met burgemeester Pieter van Maaren van de gemeente Zaltbommel.

De radiomaker draait normaliter iedere vrijdagmorgen op de zender met het programma De 3 van het bedrijf. Deze ochtend gaat dat tussen 9 en 12 uur dus anders. ‘We draaien op dit tijdstip nu toepasselijke muziek in een speciale Oudejaarsuitzending van “De 3 van het bedrijf” met muziek voor en door het bedrijfsleven.

Reageren

De omroep is te beluisteren via de ether op 104.9 en 106.4 FM of online via www.okemedia.nl. Wie wil reageren tijdens de programma’s stuurt een Whatsapp naar 0682 279 988.

LEES OOK
Oke FM steunt regionale ondernemers

Ook interessant