Nieuws

OV De Linden steunt getroffen leden door verkoop Paasboxen

ANDEL – Veel ondernemers zijn (zwaar) getroffen door de huidige lockdown en de daaraan gekoppelde maatregelen. Ook in Altena. Onlangs voerde de lokale super uit Wijk en Aalburg een statiegeldactie voor winkeliersgroep Hart van Aalburg. Ook het bestuur van Ondernemersvereniging De Linden uit Andel startte een actie. Met de blik op Pasen organiseert men een actie voor ondernemers ‘die wel een steuntje’ in de rug kunnen gebruiken.

Op Tweede Paasdag (5 april) organiseert OV De Linden een zogeheten ‘Drive in ontbijt / brunch’. Op deze maandag kunnen mensen op het parkeerterrein bij Partycentrum De Buitenhoff hun brunch- / ontbijtbox oppikken.

Goed gevuld

De Andelse ondernemersvereniging prijst het initiatief aan: ‘Een goed gevulde paasontbijt/brunchbox voor 5 euro per stuk.’ Wel diende er vooraf besteld en afgerekend te worden. Dat kon bij drogisterij Verbeek aan de Beatrixstraat. De inschrijving is inmiddels gesloten.

Mensen kunnen hun bestelling ophalen tussen 8.00 en 11.00 uur. Daar zijn drie tijdsblokken voor.

Steuntje

OV De Linden: ‘Leden van de ondernemersvereniging zijn sponsors van deze box,  ondernemers die wel omzet hebben gemaakt. De netto-opbrengst is bestemd voor leden die door Coronasluiting een steuntje verdienen. Het was een spontane actie.’

Er is een 400-tal boxen verkocht en mag de actie succesvol genoemd worden.

Ook interessant