Nieuws

“Pakket van Altena” voor lokale ondernemers, jongeren en de Voedselbank

ALTENA – Ook dit jaar lanceert jongerencentrum de Pomp ‘Het pakket van Altena’. Na het grote succes van afgelopen jaren, waarbij honderden pakketten werden bezorgd door heel Altena, staan de vrijwilligers weer klaar  met een pakket vol lokale lekkernijen.

Met deze actie wordt niet alleen het jongerenwerk in Altena gesteund, ook tal van lokale ondernemers profiteren. Eveneens kunnen één of meerdere pakketten besteld worden voor de voedselbank.

Het winterseizoen, gevuld met feestdagen, is het perfecte moment om mensen te verrassen met ‘Het pakket van Altena’. Dit pakket is gevuld met producten uit Altena en wordt met zorg samengesteld door vrijwilligers van jongerencentrum ‘de Pomp’. Zij zorgen er ook voor dat de bestelde pakketten netjes worden bezorgt. Wie bestelt voor de voedselbank: de gekochte producten worden in de week voor kerst bezorgd bij deze instelling diende pakketten verder uitdeelt.

Pakket van Altena

Het pakket is gevuld met allerlei lekkernijen uit de regio zoals kaas van ‘De Lange Hoeve’ uit Genderen, sappen van ‘De Fruitschuur’ in Nieuwendijk/Werkendam, chocolade van de fabriek uit Andel, bakmeel van de korenmolen ‘de Hoop’ uit Veen en honing van landgoed Clootwijck in Almkerk.

Er zijn drie verschillende pakketten in drie verschillende prijsklassen. De pakketten zijn ook verkrijgbaar in een variant met bier van de Magistraat uit Almkerk of Woerkumer uit Woudrichem.

Bestellen

Bestellen kan tot 12 december waarna de pakketten tussen 14 en 23 december worden bezorgd. Bezorgen is gratis in heel Altena. De pakketten zijn te bestellen via www.pakketvanaltena.nl

Ook interessant