Nieuws

Tankens Andel opnieuw gecertificeerd

ANDEL – Bij Tankens Andel BV gaat de vlag uit, het bedrijf is opnieuw voor drie jaar gecertificeerd. En dat is reden voor gepaste feestvreugde.

‘We sluiten deze week af met het bericht dat we de hercertificatie van VCA en ISO 9001 weer voor drie jaar mogen verlengen na een uitgebreide externe audit van TÜV op kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu.’

Het als bedrijf gecertificeerd zijn, is niet een vrijblijvende aangelegenheid. Een ondernemer moet naast het treffen van nodige voorzieningen ook overtuigd zijn van nut en noodzaak. Werken bij en met Tankens betekent dan ook veilig werken volgens vaste kwaliteitsnormen. ‘Niet alleen omdat wij deze certificaten bezitten, maar omdat wij de overtuiging hebben dat je zuinig moet zijn op je vakmensen. Zuinig zijn op je vakmensen betekent ook zuinig zijn op opdrachten. In de bouwwereld komt het maar al te vaak voor dat er onnodig ongelukken gebeuren en onnodig veel fouten gemaakt worden die gemakkelijke voorkomen hadden kunnen worden.’ Aldus Tankens.

Het Andelse bedrijft stimuleert het veilig werken door aan al hun medewerkers goede, uniforme bedrijfskleding, goede gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen beschikbaar te stellen. ‘Daarnaast begeleiden wij hen in het vakkundig en professioneel uitvoeren van alle voorkomende bouwkundige werkzaamheden.’

Voordelen

Door veilig te werken en goed voor onze vakmensen te zorgen kan Tankens bouwen op een zeer laag ziekteverzuim. Veilig werken met goede veilige hulpmiddelen heeft voor Tankens en hun opdrachtgevers dan ook alleen maar voordelen.

Ook interessant