Nieuws

Steun de zelfstandige winkelier in je buurt …

WERKENDAM – Stenen winkels maken de steden en dorpen waar we wonen een stukje mooier. Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies… het kan allemaal in de winkels in jouw buurt.

Het is geen verrassing dat heel wat stenen winkels het de afgelopen jaren moeilijk hebben gehad. Lockdowns en online shoppen hebben hun sporen nagelaten. Om lokale stenen winkels te steunen en hun kracht te vieren, vindt van 13 tot en met 19 mei de ‘Week van de Stenen Winkel‘ plaats. 

In de ‘Week van de Stenen Winkel’ doen lokale stenen winkels door heel Nederland en België iets bijzonders voor hun klanten: van een cadeautje bij aankoop tot het verloten van mooie prijzen. Zo vieren ze samen met hun klanten dat de deuren van de winkel (weer) open staan. 

Veel winkeliers in de Werkendamse Hoogstraat (“het winkelhart van Altena”) doen mee met leuke acties. De lokale ondernemers vieren graag samen met hun klanten de kracht van stenen winkels. BIZ Centrum Werkendam onderschrijft dat van harte: ‘Het kan allemaal in de winkels in ons centrum!’

 

LEES OOK

Lokale -stenen- winkels zijn belangrijk

 

Ook interessant