Nieuws

Open Coffee Altena 41.0 komt op stoom

visserijmuseum historie woudrichem

WOUDRICHEM – Open Coffee Altena en Woudrichem … Ze hebben wat samen. Op 8 december 2011 ging in de Vestingstad namelijk de allereerste netwerkbijeenkomst van start. Nu, ruim 10 jaar later, is Open Coffee Altena terug in Woerkum. Na veertig netwerkbijeenkomsten met Coffee als brandstof  … De 41e editie wordt namelijk op 19 mei 2022 georganiseerd in het Historisch Visserijmuseum aan de Kerkstraat.

De allereerste Open Coffee Altena 1.0 werd gehouden in Kookstudio Heerlijk & Eerlijk aan de Daalderstraat bij ondernemers Ronald en Annemiek van den Ende. Burgemeester Fons Naterop van de (toenmalige) gemeente Aalburg legde zijn ambtsketting af en toog naar Woerkum om de eerste editie officieel te openen. ‘Als u drie tot vijf nieuwe contacten legt, is uw missie geslaagd.’
De eerste netwerksessie ‘met Coffee als brandstof’ was daarmee een feit. Netwerken, nieuwe contacten leggen, veel pitches op de Rode Stip, ook veel Swops, Espresso-sessies, de kennisdelerijen, het bleek door veel ondernemers gewaardeerd te worden. Ook de steeds wisselende locaties deden een duit in het zakje van waardering.

Save the date Open Coffee Altena 41.0

De feiten op een rijtje voor de editie op 19 mei 2022.

Wat: Open Coffee Altena 41.0
Waar: Historisch Visserijmuseum, Kerkstraat 4 in Woudrichem.
Wie: Editiesponsor Quasar Holland uit Giessen
Tijd: 09:30 – 11.00 uur
Aanmelden: (meer dan graag!) via www.OndernemendAltena.nl

Parkeertip – Zet je auto bij de historische stadshaven. Via de loopbrug naar de Martinuskerk, rechts ligt het Visserijmuseum.

NOOT: Wie zich aanmeldt, maar onverhoopt  toch verhinderd is, meldt zich natuurlijk ook even af. De koffiezetters vinden dat prettig.

Ook een Open Coffee Altena bij u over de vloer?

B2B. Met Coffee als brandstof. Wie als bedrijf ook een keer een Open Coffee Altena-editie over de vloer wil hebben, c.q. ondernemers een kijkje in de keuken wil gunnen, kan contact opnemen via info@ondernemendaltena.nl.

LEES OOK

OCA 40.0: Ondernemers netwerken interactief en ijskoud

Ook interessant