Nieuws

Ondernemers netwerken interactief en ijskoud

WERKENDAM – Veertig keer Open Coffee Altena. Evenzoveel keer georganiseerde ontmoetingen met en tussen ondernemers van binnen én buiten de regio. Het heugelijke feit werd niet groots gevierd, maar wel werd er met een enthousiaste groep ondernemers even bij stilgestaan. Donderdagmorgen (17-3) werd de jubileumeditie gehouden bij Sportivity in Werkendam.

B2B Network Open Coffee Altena. Ooit begonnen in Woudrichem, even tien jaar geleden. Nu, één decennium later, nog steeds een gewaardeerd netwerkmoment. Ook dit keer weer interactief. Na een korte introductie over het wie en wat van Sportivity Werkendam (overigens gespecialiseerd in bedrijfsfitness) ging de groep uiteen voor een rondleiding. De deelnemers hoorden en zagen alles over e-Gym en andere vormen van fit worden en blijven.

IJsblokjes

Terug in de netwerkruimte werden de ondernemers uitgedaagd de ervaring te ondergaan van een ‘ijsbad’. Flowhis Verkerk (teamcoach/groepsbegeleider BElief) had daarvoor twee schalen met ijsblokjes gereed staan. Wie wilde, kon daar zijn hand insteken en houden. Door Verkerk werd uitgelegd wat kou doet met je lichaam en hoe je geest daarop reageert. En hoe dat weer in balans komt: ‘Van koud naar warm.’ Meerdere netwerkers grepen de ijsuitdaging letterlijk aan en ondergingen een ervaring ‘die ertoe doet’. Aldus Verkerk (vijfde van links).

Menig ondernemer was blij en tevreden dat er ‘na lange tijd weer genetwerkt’ kon worden. Een interessante gedachte die ook werd onderschreven door ondernemers van buiten Altena, zoals die uit Den Haag (!), Den Bosch en Brakel. Tijdens deze Werkendamse editie schoven overigens meerdere deelnemers voor een eerste keer aan.

Editie 41.0
De eerstvolgende Open Coffee Altena, editie 41.0, is in Woudrichem en wel op donderdag 19 mei in het Visserijmuseum in de vesting. Aanvang ook dan weer om 09:30 uur tot 11.00 uur.

Over de vloer

B2B. Met Coffee als brandstof. Wie als bedrijf ook een keer een Open Coffee Altena-editie over de vloer wil hebben, c.q. ondernemers een kijkje in de keuken wil gunnen, kan contact opnemen via info@ondernemendaltena.nl.

(Foto’s Ondernemend Altena)

Ook interessant