Nieuws

Gemeente Altena lanceert Collectieve Inkoop zonnepanelen voor bedrijven

ALTENA – Met een Collectieve Inkoop van zonnepanelen voor bedrijven wil de gemeente Altena de aanvragen voor zonnepanelen bundelen, én ondernemers ontzorgen bij de aankoop en aanleg van zonnepanelen op hun bedrijfspand. Een mooi initiatief voor wie overweegt zijn energie duurzaam, of nog duurzamer op te gaan wekken. Alles op weg naar een CO2 neutraal Altena.

Corné Zwarteveld, projectleider van eerder project Zon op Bedrijfsdaken Gemeente Altena: ‘We zien dat veel ondernemers willen overstappen op zonne-energie, maar niet goed weten hoe ze het moeten aanpakken. Waar vinden ze de beste zonnepanelen en het scherpste aanbod? Daar willen wij ze bij helpen. Met de Collectieve Inkoop houden ondernemers de regie in eigen hand, maar ze ontvangen via ons ook advies en begeleiding gedurende het hele traject. Door de gezamenlijke inkoop betalen deelnemende ondernemers nooit teveel en regelen wij voor hen het kwalitatief beste en financieel aantrekkelijkste aanbod.’

Wie als ondernemer interesse heeft in zonnepanelen op zijn of haar bedrijfsdak, neemt uiterlijk vrijdag 10 maart contact op met:

Lees hier meer …

Ook interessant