Nieuws

Jaarmarkt Aalburg als vanouds

Jaarmarkt

WIJK EN AALBURG – De traditie werd voortgezet: de Jaarmarkt in Wijk en Aalburg was als vanouds weer op de gebruikelijke zaterdag voor Vaderdag: 18 juni. En met succes, veel mensen trokken naar Wijk en Aalburg.

Zowel de jaarmarkt als de warenmarkt zaten nokkie vol. Het weer werkte volop mee en de bezoekers wisten de markt, de Galerij en de Anjelierstraat weer goed te vinden. De Rommelmarkt, met meer dan 80 kramen, trok veel publiek. De Warenmarkt bood, met 70 kramen, voor ieder wat wils. Ook aan de kids was gedacht.

Op het Horecaplein werd door velen, al dan niet tussen het kraampjeskijken door, genoten van een drankje met gezellige muziek van DJ Rosalinde.

Goede doelen
Jaarmarkt Wijk en Aalburg steunt vanaf dit jaar ook goede doelen. Deze 36e editie wordt gestart met Stichting Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard. Bij de loterij daar, met allerlei leuke prijzen, kon als hoofdprijs het originele shirt van het Nederlands elftal, gesigneerd door Frenkie de Jong, gewonnen worden. Daar hadden velen wel oren naar.

Foto boven, onder, midden: Lian Oomen voor Altena.Net.

Ook interessant