Nieuws

Veel ondernemers toeren mee met Truckerdag 2022

Truckerdag sport spel

ALTENA – De traditie kon weer. Na twee jaren van ‘niet’ toerden de trucks zaterdag (18-6) weer door Altena. Met aan boord blije bijrijders … Truckerdag 2022 was een feit. De tocht startte, als altijd,  vanuit Giessen.

Stichting Sport en Spel Gehandicapten is wederom de drijvende kracht achter de Truckerdag waar een ‘sliert’ trucks Altena doorkruisen, luid toeterend en voorzien van (knipper)lichten. Mensen met een verstandelijke beperking zijn steevast de doelgroep waar het om gaat: hen een onvergetelijke dag bezorgen. En dat lukte met de 35e editie meer dan ooit. Want zeg nou zelf, wie had er nou niet naar uitgekeken?

Bedankt
Stichting Sport en Spel en iedereen die heeft meegeholpen, kijken met een goed en dankbaar gevoel terug: ‘En toen? Toen zaten we op de bank. Moe, voldaan en dankbaar dat alles goed verlopen is. Dat iedereen genoten heeft met elkaar van de rit, de bbq het ijs. Wim van den Heuvel die kwam zingen. Lieve mensen allemaal enorm bedankt! Bedankt sponsors, chauffeurs transportorganisaties en vrijwilligers zonder jullie beginnen wij niets!  Hopelijk tot volgend jaar.’

Ook interessant