Nieuws

Ondernemers vergaderen en netwerken in bakkerij

Bakkerij horssen ondernemers

NEDERHEMERT – Ondernemersvereniging  (OV) Aalburg hield dinsdagavond (12-10) de traditionele jaarvergadering bij één van de leden, en wel bij Bakkerij Van Horssen in Nederhemert. Een rondleiding door een boeiend bedrijf was onderdeel van het programma.

De laatste ondernemersvergadering was in 2019, bij PT Creations in Veen. Vanwege de Covid-situatie kon de statutair noodzakelijke meeting nadien niet eerder plaatsvinden. Nu dus weer wel. Voorzitter Ciel Vos liep, in interactie met de leden, vlot door de agenda heen, van jaaroverzicht tot rondvraag. Vertrekkende bestuursleden kregen een dankwoord en een cadeautje voor bewezen diensten en de nieuwkomers binnen het bestuur werden hartelijk welkom geheten. De penningmeester kreeg van de leden een applaus voor de goede en overzichtelijke jaarcijfers.

Bakkerij

Voorafgaand aan dit alles gaf gastheer Arthur van Horssen een korte presentatie over de bakkerij. Bakkerij van Horssen startte in 1997 door de overname van Bakkerij van Wijk. In de loop der jaren werd de complete bakkerij gerenoveerd tot een moderne bakkerij met hoogwaardige machines. ‘Elke dag opnieuw doen wij ons uiterste best om voor onze klanten het lekkerste brood en het heerlijkste gebak van de beste kwaliteit te bereiden.’ Aldus Van Horssen die winkels heeft in Zaltbommel, Brakel, Aalst en Wijk en Aalburg.

Netwerken

Aansluitend werd het ledengezelschap rondgeleid door de bakkerij en kreeg men een haarfijne uitleg over het proces van brood en broodjes bakken en chocolade maken. Onder het genot van het bekende hapje en een drankje sloten de leden de avond netwerkend af. Wie de deur uitging, ontving van Van Horssen een verrassing: een goodie bag met diverse lekkernijen uit de bakkerij. Het was de kroon op een geslaagde avond.

(Foto’s Mediaplein Altena.Net)

Ook interessant