Nieuws

Het Pakket van Altena steunt lokale ondernemers én het jongerenwerk

Pakket Altena

ALTENA – Ook dit jaar lanceert Jongerencentrum de Pomp de actie ‘Het pakket van Altena’. Na het overweldigende succes, waar honderden pakketten werden bezorgd door heel Altena, willen de vrijwilligers mensen verrassen met een pakket lokale lekkernijen. Met deze actie wordt niet alleen het jongerenwerk in Altena gesteund, maar ook tal van lokale ondernemers. Daarnaast is er dit jaar een mogelijkheid om ook de voedselbank pakketten toe te bedelen..

De Pomp laat weten: ‘In een ingewikkelde tijd als deze is het extra belangrijk naar elkaar om te blijven zien. Dit jaar kun je dat bijvoorbeeld doen door een ’pakket van Altena’ te sturen naar mensen in de buurt!’ Dit pakket is gevuld met producten uit Altena en met zorg samengesteld door een aantal vrijwilligers van jongerencentrum ‘de Pomp’. Zij zorgen er ook voor dat dit pakket netjes wordt bezorgd. ‘Zo zien we om naar elkaar, steunt u lokale ondernemers én het jongerenwerk in Altena.’
Daarnaast is er dit jaar de mogelijkheid om een bestelling toe te voegen voor de voedselbank. De gekochte producten worden in de week voor kerst bij de voedselbank bezorgd waarna deze de pakketten zal uitdelen.

Lokale lekkernijen
Het pakket is gevuld met allerlei lekkernijen uit de omgeving, zoals kaas van ‘De Lange Hoeve’ uit Genderen, sappen van ‘De Fruitschuur’ in Nieuwendijk/Werkendam, chocolade van de fabriek uit Andel, bakmeel van de korenmolen ‘de Hoop’ uit Veen en honing van landgoed Clootwijck in Almkerk. Er zijn drie verschillende pakketten in drie verschillende prijsklassen. De pakketten zijn ook verkrijgbaar in een variant met bier van de Magistraat uit Almkerk of Woerkumer uit Woudrichem.

Bestellen

Bestellen kan tot 3 december waarna de pakketten tussen 15 en 23 december worden bezorgd. Bezorgen is gratis in heel Altena. De pakketten zijn te bestellen via: www.pakketvanaltena.nl

Ook interessant