Nieuws

Derde ‘supergezellige’ Mooi met GAiN-winkel geopend in Werkendam

Gain werkendam

WERKENDAM – Wie winkelend door  de Hoogstraat in Werkendam gaat, komt vrijwel zeker langs de Mooi met GAiN-winkel op nummer 62. Deze derde winkel werd onlangs feestelijk geopend.

Kersverse wethouder Anneloes van Hunnik kreeg de eer om de winkel officieel te openen door het doorknippen van het ballonnenlint. En dat werd een feestje. In de eerste plaats voor de vrijwilligers die maandenlang druk waren om de winkel om te toveren tot een mooie winkel. Het pand heeft een gezellig koffiehoekje en in een van de twee paskamers is de prachtige kleding te passen, die mooi op kleur gesorteerd in de winkel hangt. De drijvende krachten laten weten: ‘Voel je welkom zodra je over de drempel stapt. Alles dankzij een geweldig team vrijwilligers!’

Doel

Met de winkelopbrengsten hoopt GAiN een groot aantal hulptransporten te kunnen realiseren. Met de winkel wil men, naast goede doelen steunen, ook een plek zijn waar klanten terecht kunnen voor een gezellig praatje. De winkel wil verrassen met nieuwe artikelen, veel merkkleding, aanbiedingen en van alles rond een thema. Wie zelf items wil doneren, kan deze ook ter plekke inleveren.

Openingstijden

Kortom, Werkendam is een winkel rijker die de moeite waard is. De openingstijden zijn van woensdag tot vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Vrijwilligers

Wat zou GAiN zijn zonder vrijwilligers? ‘Zou jij ook willen werken in één van onze winkels neem dan contact op met Anneke Bosman 06-41397123.’

Winkel gain werkendam

(foto’s MOOI met Gain Werkendam)

Ook interessant