Nieuws

Eerste bouwmijlpaal Vos Kunststoffen bereikt

Vos veensesteeg

VEEN – De eerste paal is geslagen voor de bouw van het nieuwe pand van Vos Kunststoffen. De mijlpaal werd eerder bereikt dan gepland.

Het bedrijf laat weten: ‘Bouwvoorbereidingen zijn meestal niet zo zichtbaar, maar het is toch veel werk. Zo vond een bodemonderzoek plaats, werd de ruimte naast het huidige pand ontruimd en vrijgemaakt van bomen, is een deel van de dam afgegraven, werd de riolering aangelegd en werden er afvoerputten geplaatst.’ Maar dat was nog niet alles. ‘Ook is er puin gestort voor een goede fundering van de toegangsweg, is er geasfalteerd en werd de fundering aangelegd.’ Mede-eigenaar Arnoud Vos is er blij mee en kan niet wachten op de volgende mijlpaal.

Het bedrijf aan de Veensesteeg is uit zijn jasje is gegroeid. Vos vertelde eerder: ‘Steeds meer klanten vinden de weg naar onze productielijn. High Tech Solutions, waarop we allerlei soorten kunststof bewerken, tot op maat gemaakte industriële producten.’

High-tech 

In de nieuwe bedrijfshal van meer dan 2100 m² is in ieder geval al een plekje gereserveerd voor de nieuwste aanwinst op lasergebied: een high-tech lasermachine van TROTEC met een werkbed van 1.300 x 900. Vos en zijn collega’s kunnen niet wachten om er mee aan de slag te gaan.

De nieuwe bedrijfshal zou begin 2023 klaar kunnen zijn. De officiële opening volgt op een later moment in dat jaar.

(Foto Vos Kunststoffen)

 

LEES OOK
Vos Kunststoffen gaat uitbreiden

Ook interessant