Nieuws

De Waal Metaaltechniek officieel gestart

WERKENDAM – Het nieuwe bedrijf in de metaalsector van de jonge ondernemer Jacco de Waal werd woensdag (1-3) operationeel aan de Sijlweg 6a in Werkendam.

Alle machines, voorraden en inventaris zijn overgenomen van RVA Metaaltechniek. De Waal Metaaltechniek gaat verder met alle klanten en soortgelijke metaalprojecten die naamgever Rob van Andel voorheen onder de naam RVA Metaaltechniek deed.

Eigen product

De Waal laat weten: ‘Hiernaast gaan wij ons oriënteren op een eigen product en uitbreiding van de diensten. Rob van Andel blijft voorlopig nog betrokken bij De Waal Metaaltechniek en zal zichzelf hiernaast meer gaan toeleggen op lasonderzoek voor derden. Hij blijft dit doen vanuit zijn RVA Metaaltechniek bv.’

Maritieme cluster

De Waal Metaaltechniek werd ook meteen lid van Werkendam Maritime Industries (WMI). Deze meldt: ‘Het is superleuk dat er weer een jong en ambitieus bedrijf aansluit bij ons maritieme cluster, dat nu uit 47 leden bestaat.’

De Waal Metaaltechniek verzorgt al opdrachten voor bedrijven in het maritieme cluster en is bezig met de ontwikkeling van een eigen product.

Het nieuwe bedrijf is bereikbaar onder nummer(0183) 74 50 62 of per e-mail j.dewaal@dewaalmetaal.nl

Ook interessant