Nieuws

Jarig Ondernemend Altena organiseert Pitchfestival

Het Pitchfestival

REGIO / ALTENA: B2B-platform Ondernemend Altena bestaat 10 jaar. Reden voor een bijzonder feestje. De stichting organiseert een uniek Pitchfestival, een combinatie van online trainen en fysiek doen. Het event start op 20 mei en loopt door tot en met de apotheose tijdens Open Coffee Altena 39.0 (buiten) op 10 juni a.s. Wie mee wil doen, moet wel snel zijn. 

Ondernemend Altena brengt al 10 jaar zijn missie de regio in: Vinden. Verbinden. Versterken. Waarderen. De achterliggende jaren werd in dat verband dan ook een groot aantal events en kennissessies georganiseerd. De meest bekende zijn Open Coffee Altena en BizAwards Altena. Maar er was meer zoals Varen op het water, Biesbosch Bizz Breakfast, Ondernemersdagen Koninklijke Luchtmacht, Espresso-kennissessies, Starters & Seniors, Pitches & Swops, Samenwerkend Altena en nu Het Pitchfestival.

Het Pitchfestival
Je bent als ondernemer hartstikke goed in wat je doet. Maar ben je ook net zo goed om dat over te brengen aan anderen? Tijdens een meeting, een netwerkgesprek, een beursbezoek of op een verjaardag? Of ben je al goed in pitchen, maar zou je wel eens van een professional maatwerkadvies willen hebben, één-op-één, over hoe je nóg beter, korter én krachtiger kunt overkomen?

Voor iedereen
Van ZZP-er tot MKB-er (klein en groot) en van manager tot beleidsmaker … Voor iedereen die zijn pitchvaardigheden wil verbeteren, organiseert B2B-platform Ondernemend Altena Het Pitchfestival samen met De Pitchcoach, dr. Esmeralda Kleinreesink.

Esmeralda leert je met een minimale tijdsinvestering vaardigheden die jij de rest van je leven meeneemt. Hoe jij je publiek (elk publiek!) van begin tot eind boeit. Razendsnel een heldere en krachtige pitch schrijft. En hoe jij mensen niet alleen intellectueel overtuigt, maar dat ook doet op basis van een échte connectie. Zonder onechte verkooppraatjes, maar gebaseerd op ware verhalen. Gegarandeerd!

Gratis kick-off

Als jij ook je luisteraars aan je lippen wilt kluisteren met korte, krachtige pitches die écht blijven hangen, schrijf je dan in voor de gratis Kick-off en beslis daarna of je het verdere traject ingaat. 

1.  Kick-Off 20 mei: Gratis online Kick-off (45 minuten) waarin je de 5 stappen van de Perfecte Pitch Methode leert.
2. Training & Pitchfestival
A – 27 mei: Training “Schrijf je Perfecte Pitch”.
B – Week van 31 mei: Eén-op-één online pitchcoachingssessie met de deelnemers
C – 10 juni: Het Pitchfestival – samen pitchen én Pubquizen.

Open Coffee Altena

Het Pitchfestival wordt gehouden tijdens Open Coffee Altena op 10 juni a.s. Dat gebeurt ‘in the open’ bij De Rooy Hoveniers in Dussen. Buiten dus.

Open Coffee Altena 39.0 wordt georganiseerd volgens de voor 10 juni geldende RIVM-richtlijnen en is ook dan afgestemd met de gemeente Altena.

Aanmelden als bezoeker van Open Coffee Altena 39.0 kan daarom pas vanaf 1 juni a.s. in afwachting op de meest actuele regelingen. Dit buitengebeuren is in die zin onder voorbehoud.

Aanmelden kick-off & training Pitchfestival

Alle informatie rond het volledige event is te vinden bovenaan op deze website onder het kopje Pitchfestival. Daar staan alle aanmeldgegevens voor de kick-off én de training. Evenals meer info over Esmeralda Kleinreesink, De Pitchcoach.

Inschrijven voor beide onderdelen (kick-off en training) kan vanaf nu. = Doe dat snel, het aantal plaatsen is beperkt.

Jubileumevent 10 jaar Ondernemend Altena

(Beeldmateriaal archief ter illustratie)

Ook interessant