Nieuws

Jarig Ondernemend Altena organiseert Pitchfestival

Het Pitchfestival

REGIO / ALTENA: B2B-platform Ondernemend Altena bestaat 10 jaar. Reden voor een bijzonder feestje. De stichting organiseert een uniek Pitchfestival, een combinatie van online trainen en fysiek doen. Het event start tijdens Open Coffee Altena 39.0 (buiten) op 9 juli a.s. Wie mee wil doen, moet wel snel zijn.

Ondernemend Altena brengt al 10 jaar zijn missie de regio in: Vinden. Verbinden. Versterken. Waarderen. De achterliggende jaren werd in dat verband dan ook een groot aantal events en kennissessies georganiseerd. De meest bekende zijn Open Coffee Altena en BizAwards Altena. Maar er was meer zoals Varen op het water, Biesbosch Bizz Breakfast, Ondernemersdagen Koninklijke Luchtmacht, Espresso-kennissessies, Starters & Seniors, Pitches & Swops, Samenwerkend Altena en nu Het Pitchfestival.

Het Pitchfestival
Je bent als ondernemer hartstikke goed in wat je doet. Maar ben je ook net zo goed om dat over te brengen aan anderen? Tijdens een meeting, een netwerkgesprek, een beursbezoek of op een verjaardag? Of ben je al goed in pitchen, maar zou je wel eens van een professional maatwerkadvies willen hebben, één-op-één, over hoe je nóg beter, korter én krachtiger kunt overkomen?

Voor iedereen
Van ZZP-er tot MKB-er (klein en groot) en van manager tot beleidsmaker … Voor iedereen die zijn pitchvaardigheden wil verbeteren, organiseert B2B-platform Ondernemend Altena Het Pitchfestival samen met De Pitchcoach, dr. Esmeralda Kleinreesink.

Esmeralda leert je met een minimale tijdsinvestering vaardigheden die jij de rest van je leven meeneemt. Hoe jij je publiek (elk publiek!) van begin tot eind boeit. Razendsnel een heldere en krachtige pitch schrijft. En hoe jij mensen niet alleen intellectueel overtuigt, maar dat ook doet op basis van een échte connectie. Zonder onechte verkooppraatjes, maar gebaseerd op ware verhalen. Gegarandeerd!

Wat gaan we doen? 

Als jij ook je luisteraars aan je lippen wilt kluisteren met korte, krachtige pitches die écht blijven hangen, schrijf je dan in voor de training tijdens Open Coffee Altena 39.0. Of reageer direct naar info@depitchcoach.nl. Inschrijven kan tot en met 16 juli a.s.

A. Kick off

De uitleg van de Perfecte Pitchmethode, waarin de 5 stappen worden uitgelegd, is tijdens Open Coffee Altena 39.0 op 9 juli a.s. bij de Rooy Hoveniers in Dussen.

B. Training & Pitchfestival

09 september: Training “Schrijf je Perfecte Pitch” Van 15.30 uur tot 17.30 uur.
Week 37 en week 38: Eén-op-één online pitchcoachingssessie met de deelnemers van 1,5 uur.
Optioneel: consult Presentatietechniek van 45 minuten.
30 september: Het Pitchfestival – samen pitchen én Pubquizen. Aanvang 10.00 -12. 00 uur.

Open Coffee Altena

De aftrap is tijdens Open Coffee Altena op 09 juli a.s. Dat gebeurt ‘in the open’ bij De Rooy Hoveniers in Dussen. Buiten dus. Open Coffee Altena 39.0 wordt georganiseerd volgens de voor 09 juli geldende RIVM-richtlijnen en is ook dan afgestemd met de gemeente Altena.

Kick-off & training Pitchfestival

Alle informatie rond het volledige event is te vinden bovenaan op deze website onder het kopje Pitchfestival. Daar staan alle aanmeldgegevens. Evenals meer info over dr. Esmeralda Kleinreesink, De Pitchcoach.

Inschrijven voor beide onderdelen (kick-off en training) kan vanaf nu. = Doe dat snel, het aantal plaatsen is beperkt.

 

(Beeldmateriaal archief ter illustratie)

Ook interessant