Nieuws

U-lease lanceert vanuit Altena nieuw concept

U-lease

ALTENA: U-Lease BV opende inmiddels zijn (online) deuren en lanceerde de laadbox. Het nieuwe bedrijf speelt hiermee in op ontwikkelingen in de markt van elektrische auto’s. Als gevolg van de enorme groei, neemt immers ook de laadbehoefte thuis toe. De praktijk leert dat thuisladen een behoorlijke investering is en voor een leek technisch ook nog eens bijzonder complex. Drie ondernemers uit Meeuwen, Woudrichem en Haarlem vonden elkaar in een nieuw concept dat hier een antwoord op heeft: U-Lease, de laadbox aan huis die je eenvoudig least.

Naast dit, kan gezegd worden dat netwerken werkt. Hanko Rosenbrand en Ricardo Seffelaar kwamen elkaar tegen via B2B-platform Ondernemend Altena. Vanuit die contacten, ’een beetje sparren en een heleboel onderwater acties’ ging 21 juli de stekker erin. Met het live gaan van de site waren de mannen, samen met Marcel van Toer, direct ‘in business’.

Ontzorgen
Rosenbrand: ‘U-Lease ontzorgt klanten volledig. Wij doen het denkwerk en maken een passende offerte voor het leasen van een laadbox aan huis.’ Seffelaar: ‘Met een laadbox thuis heb je altijd een plek om te laden en bespaar je op je laadkosten. Thuis geniet je van lagere stroomkosten, lager stroomtarief, dan bij reguliere openbare laadpunten.’ Van Toer vult aan: ‘U-Lease garandeert de werking van jouw laadpaal. Elke storing lossen wij op, zonder extra kosten.

Team
Het drietal heeft elkaar helemaal gevonden. ‘Samen met Ricardo Seffelaar, met zijn sales en finance ervaring en met Marcel van Toer (IT- en Fintech ervaring) vormen we een prima team. Zelf kom ik uit de Automotive en Leasebranche. Dus dat matcht allemaal prima’, besluit Rosenbrand lachend.

www.u-lease.nl

Ook interessant