Nieuws

Gratis promotieboog: slimme marketing Van der Nat

Promotieboog

RIJSWIJK – Financieel dienstverlener Van der Nat Rijswijk timmert creatief aan de weg. Werd onlangs nog een wervende en ludieke clip opgenomen om medewerkers te trekken, zaterdag (4-9) sierde een zogeheten promotieboog het straatbeeld.

Op genoemde dag stond de promotieboog van de Rijswijkse ondernemer op de Woerkumse kofferbakmarkt. Dat event werd georganiseerd op ‘t Rond door muziekvereniging Kunst na Strijd uit Woudrichem.

Extra cachet
De promotieboog is een eyecatcher en geeft een evenement een extra cachet en zet tegelijkertijd het bedrijf in de kijker. Een slimme combinatie van publieksupport en bedrijfspromotie.
De ondernemer uit Rijswijk stelt de promoboog overigens gratis ter beschikking. ‘Wij stellen deze boog ter beschikking voor ieder evenement in Rijswijk en omgeving.’

Dus wie binnenkort een sportevent heeft, een jaarmarkt of een ander evenement waar een echte blikvanger voor nodig is, kan deze reserveren. ‘Laat het ons weten, dan is hij die dag van jou!’

Foto
De enige tegenprestatie Van der Nat vraagt  – en ‘stiekem ook heel erg leuk vindt – is een foto van de eyecatcher op het evenement.

Ook interessant