Nieuws

Pilot ‘Ondernemend Altena College’ komt op stoom

ALTENA / SLEEUWIJK – Het pilotproject ‘Ondernemend Altena College’ krijgt vorm en inhoud. De eerste gastles aan leerlingen van de businessclass wordt 17 januari gegeven. Ingmar Vroege (Safeguard BV uit Nieuwendijk) neemt de jonge studenten van het Altena College, vanuit zijn businessperspectief, mee in de wereld van de marketing. Maar er gebeurt meer binnen deze samenwerking van ondernemers en onderwijs …

Naast Altena Car Lease (Meeuwen), De Rooy Hoveniers (Dussen) en (de genoemde) Safeguard BV, haken nu ook Altena Werkt uit Wijk en Aalburg en HS-Pas Security uit Giessen aan bij het Ondernemend Altena College. Vanwege de huidige Coronamaatregelen vinden er wel wat aanpassingen plaats in onder meer de bedrijfsbezoeken en de snuffelstages. Dat zij zo.
Passend op het geëigende moment binnen het lesprogramma gaan de leerlingen ook aan de slag met de vanuit Ondernemend Altena aangeleverde businesscases.

Dynamisch
Ondernemend Altena biedt vanuit het netwerk support aan de school en de leerlingen op het gebied van gastlessen, marketing, ondernemingsplannen, sollicitaties en CV’s opstellen, businesscases, bedrijfsbezoeken en snuffelstages. Samengevat: leerlingen leren van en maken kennis met de dynamische wereld van ondernemers in Altena.

LEES OOK

Ondernemend Altena College zoekt ondernemers, snuffeladressen en businesscases

Ondernemers en onderwijs trekken samen op in het Ondernemend Altena College

Ook interessant