Nieuws

Oerlemans Plastics pakt goud met flexografisch topdrukwerk

Oerlemans Plastics goud EFTA Awards

GIESSEN / GENDEREN – Oerlemans Plastics pakt goud bij de de EFTA Benelux Awards in het Antwerpse Hilton hotel. Het bedrijf uit de gemeente Altena (Giessen en Genderen) werd gelauwerd voor het beste overall drukresultaat (Best of Show) voor bedrukte diepvriesfolie van een bekend Zweeds meubelwarenhuis. (…)

Woensdagavond (11-11)  presenteerde de jubilerende brancheorganisatie EFTA Benelux haar vijfde uitreiking van de EFTA Benelux Awards. Tijdens dit evenement worden kwalitatieve producties uit de flexografische industrie getoetst. In aflopende volgorde ontvingen de beste inzendingen qua drukwerk waardering met Gouden, Zilveren, Bronzen Awards en Eervolle vermeldingen.

Het flexoprint drukwerk van Oerlemans Plastics haalde in de categorie Medium al goud, wat best opmerkelijk was. Dit jaar waren met name in deze categorie de meeste inzendingen voor de vakprijs. Flexpak uit Geldermalsen viel ook in de prijzen, het zusterbedrijf van Oerlemans Plastics greep het zilver in de categorie Flexoprint op gelamineerde folie met de versverpakking van het broodje bapao kip; huismerk van een grote, Brabantse supermarktformule. (…)

Verrast én trots

Directeur Johan Kranenbroek van Oerlemans Plastics is verrast én trots: “In deze branche hebben we te maken met 140 inzendingen. Om dan na de finale huiswaarts te keren met de hoofdprijs… Daar word je stil van! Veel flexodrukbedrijven hebben een afgewogen drukwerkselectie gemaakt van modellen om mee te dingen naar de felbegeerde Awards. Het resultaat is geweldig voor onze vakmensen: drie prijzen, waaronder de hoofdprijs van de Efta Awards in de Benelux!”

Het bedrijf is dan ook enorm dankbaar voor de grote waardering vanuit EFTA Benelux jury én de flexografische industrie.

Oerlemans Plastics goud  drukkers

Ook interessant