Nieuws

Ondernemend Altena lanceert Nieuwsbrief

brievenbus

ALTENA – Met de verspreiding van een nieuwsbrief zet B2B-platform Ondernemend Altena weer een stap in de uitbouw van hun communicatie naar en voor ondernemers. Ook bedrijven zelf kunnen hier hun boodschap in kwijt. De eerste Nieuwsbrief ging inmiddels ‘de deur’ uit. Wie deze ook wil ontvangen, stuurt een mail naar info@ondernemendaltena.nl.

De stichting lanceerde begin dit jaar een nieuwe website en deelt nu ook op deze manier relevant ondernemersnieuws. Dat kunnen actualiteiten zijn over innovaties, productlanceringen of startende bedrijven, maar evengoed authentieke verhalen van ondernemers uit de regio.
Via de nieuwsbrief wordt ook de content van de website wwww.OndernemendAltena.nl extra onder de aandacht gebracht bij een groter ondernemerspubliek. Het netwerkplatform laat weten: ‘Zo blijven meer ondernemers op de hoogte. Wij zien dat vanuit de missie “Vinden, verbinden, versterken en waarderen van ondernemers” als een extra service die een toegevoegde waarde biedt.’

Interactief

Ondernemend Altena wil een interactief platform zijn die relaties aangaat met de deelnemers. Enerzijds fysiek middels kwalitatieve ontmoetingen via netwerk- en kennissessies, maar ook online. Een Nieuwsbrief past in die visie. ‘Het is prima om ook op die manier elkaars ambassadeurs te zijn. Van vinden komt verbinden, geven is het nieuwe zakendoen.’ Aldus de stichting die op 25 mei op de kop af tien jaar bestaat.

Jubileum en Pitchfestival

Vanwege dat jubileum organiseert Ondernemend Altena een even uniek als bijzonder Pitchfestival voor MKB’ers, ZZP’ers, starters, beleidsmakers en ‘iedereen die echt goed wil pitchen!’ Het event mondt uit in Open Coffee Altena 39.0 op 10 juni bij De Rooy Hoveniers in Dussen (*). Pubquizen & Pitchen gebeurt die donderdagochtend in de buitenruimte.

De gratis kick-off start op 20 mei a.s. Alle info en inschrijven via DEZE LINK

(* o.b.v. RIVM-richtlijnen)

Ook interessant