Nieuws

Nieuwe college bezoekt Oerlemans Plastics

Gemeente Altena

GENDEREN – Het plan voor een bedrijfsbezoek vanuit de gemeente Altena aan Oerlemans Plastics lag er al even. Corona en de lockdowns gooide lange tijd roet in het spreekwoordelijke eten. Onlangs bezochten de wethouders van de gemeente Altena het bedrijf in Genderen om geïnformeerd te worden over de recente ontwikkelingen bij Oerlemans Plastics. Gastheer was managing director Johan Kranenbroek.

Het nieuwe college met wethouders Roland van Vugt, Wendy van Ooijen en Shah Sheikkariem bezocht Oerlemans voor de eerste keer. Ook Team Ondernemen gemeente Altena was van de partij.

Diverse onderwerpen

Tijdens het bedrijfsbezoek kwam diverse onderwerpen aan de orde zoals duurzaamheid, arbeidsmigranten, vakonderwijs en de sterke positie op het gebied van circulariteit in de foodketen die de gemeente Altena graag wil uitbouwen. Iets wat past binnen de visie van Oerlemans Plastics.

Uitbreiden

Het bedrijf breidt het komende jaar daarom de capaciteit uit als producent in Altena om juist in die foodsector belangrijk bij te dragen aan circulariteit op het gebied van verpakkingen.

(Foto Oerlemans Plastics)

 

Ook interessant