Nieuws

Leuke consumentenactie OV Andel met drijvend kasteel

Vlotburg

ANDEL – Aan de Rib in Andel ligt sinds maandagmiddag (29-8) het museumschip kasteel Vlotburg. De varende attractie is hier op uitnodiging van Ondernemersvereniging De Linden uit Andel.

Het varende kasteel Vlotburg is 50 meter lang en ligt tot en met 3 oktober 2022 aan de Rib in Andel. Dat is naast De Heus aan de Hoge Maasdijk. Het schip toont het leven in een kasteel in de middeleeuwen. OV Andel nodigt de regio uit te komen kijken naar paardje Hercules, de herberg of de martelkamer … Dat kan vanaf woensdag 31 augustus.

Korting

Je maakt kans op 50% korting op een gezinskaart van 15 euro. Bij elke besteding bij een aantal ondernemers In Andel krijg je een genummerd kaartje. In de komende weken trekt OV Andel elke week tien nummers. ‘Zit jouw nummer hierbij? Dan kost een gezinskaart je maar 7,50 euro. Hiervoor kun je met twee volwassenen en twee kinderen naar binnen.

Deelnemers en uitslag

Binnenkort vind je op de website van OV Andel een overzicht van deelnemende ondernemers en de wekelijkse trekking van tien nummers. ‘Hoe meer je koopt in Andel hoe meer kans! Deze actie geldt tot en met 3 oktober, alleen in Andel.’

Link naar museumschip

 

(Foto museumschip Vlotburg)

Ook interessant