Nieuws

Jonge ondernemer uit Woudrichem pakt mooie klus op circuit Zandvoort

WOUDRICHEM – Richard de Joode, een jonge, startende ondernemer uit Woudrichem, timmert met zijn bedrijf RJ-Rentals aan de weg met de verhuur van mobiele badkamers. Met succes. Inmiddels ligt ook het circuit van Zandvoort in het verschiet.

Mobiele badkamers worden bijvoorbeeld gehuurd door mensen die thuis hun baderij verbouwen en voor die tijd tóch een comfortabele douchegelegenheid willen, of door bedrijven die, om welke reden dan ook, extra douchecapaciteit nodig hebben.

Uitbreiden

Richard, met ervaring in de evenementensector, wil al sinds de start van RJ-Rentals de verhuur uitbreiden binnen genoemde branche met bijvoorbeeld toiletten, frietkarren, koelcellen én … mobiele badkamers. Dat laatste is gelukt. In aanloop naar de Formule 1 in Zandvoort is een evenemententerrein ingericht waar bezoekers met hun de kinderen onder andere kunnen karten.

Volwaardige voorziening

Richard legt uit hoe die, toch wel bijzondere, connectie tot stand is gekomen: “Tijdens de jaarmarkt in Woudrichem kwam ik in contact met iemand die mobiele karts verhuurd en kartbanen op locatie inricht. Het personeel blijft veelal op de locatie en moet dan natuurlijk ook kunnen douchen. De badkamers hebben ook een toilet dus mensen krijgen bij RJ Rentals een volwaardige sanitaire voorziening.”

Bij de foto: Richard in de vesting van Woudrichem tijdens de Jaarmarkt.

(Foto RJ Rentals)

Ook interessant