Nieuws Ondernemend

Hokra uitgeroepen tot meest creatieve en efficiëntste activatiebureau van Nederland

REGIO – Merkactivatiebureau Hokra uit Noordeloos is door FONK150 Best Agencies uitgeroepen tot tot het meest creatieve en efficiëntste activatiebureau van Nederland in de categorie middelgroot.

Naar aanleiding van een uitgebreid klanttevredenheidsonderzoek is er getoetst op 12 aspecten. Snelheid, omgang met briefings, de inzet en service zijn hierbij belangrijke criteria. Om in de uiteindelijke lijst van 150 beste bureaus te komen moeten bureaus minimaal een rapportcijfer 8 scoren, maar het bureau uit Noordeloos scoorde zelfs een 9,25 op creativiteit, een 8,87 op effectiviteit en een 8,50 op business accelerator. Dit maakt Hokra tot het creatiefste en efficiëntste activatiebureau van Nederland in de categorie middelgroot.

Hokra is een activatiebureau dat gespecialiseerd is in merkactivatie, promotionele artikelen, promotionele communicatie en marketing executie. Het bedrijf uit Noordeloos werkt voor diverse bedrijven in Altena, maar daarnaast ook voor grote bedrijven als Interpolis, Hago Zorg, Cloetta, Dyson, Kon. Bam groep, Nationale Bomenbank, Aannemerij P. van Leeuwen, Hoek en Blok, SRA, Alklima, Johnson & Johnson Vision, Bouwcenter, MCB, Stichting BOOR en EFC.

Ook interessant