Ondernemend

De verkoop van Limburgs kunstgras schiet omhoog na sterke SEO-strategie

Je vraagt je misschien af ​​hoe een SEO strategie de verkoop van Limburgs kunstgras naar recordhoogtes heeft gebracht. Wat is de correlatie tussen SEO en verkoop? De correlatie tussen SEO en verkoop is vrij duidelijk. Als je geen gedegen SEO strategie hebt, zal je bedrijf enorm veel verkopen mislopen. SEO is een van de beste manieren om nieuwe bezoekers naar je website te krijgen. Je moet natuurlijk wel de juiste zoekwoorden gebruiken om ervoor te zorgen dat je de juiste klanten naar je website krijgt. Met een gerichte SEO strategie richt je je namelijk op bezoekers die je kunt omzetten in meer conversies. Hier zijn een aantal redenen waarom de verkoop van Limburgse kunstgras is gestegen na de implementatie van een sterke SEO strategie.

Organisch zoeken is de bron van webverkeer

Online marketing bureau HV Media heeft het aantal bezoekers van TopKunstgras laten stijgen naar meer dan 13.000 bezoekers per maand! De meeste bezoekers van je website komen uit organisch verkeer. Organische zoekresultaten zijn wat potentiële klanten gebruiken wanneer ze op zoek zijn naar iets specifieks op Google. Aan de hand van een gedegen zoekwoorden analyse heeft HV Media meer dan 140 zoekwoorden naar de eerste pagina van Google gekregen. TopKunstgras komt hierdoor meteen in beeld als mensen zoeken op trefwoorden die gerelateerd zijn aan kunstgras. Dat is precies wat je wilt! Op deze manier zullen ze op de link klikken om toegang te krijgen tot je site. Dit resulteert weer in meer verkopen, en dat is te merken. De vraag naar Limburgs kunstgras is fors gestegen en is moeilijk meer aan te slepen!

Bouw de geloofwaardigheid van de website op

Een ander voordeel van een gedegen SEO strategie is dat het geloofwaardigheid opbouwt bij potentiële klanten. Wanneer ze een website zien op pagina één van de zoekresultaten van Google, gaan ze ervan uit dat het een legitiem bedrijf is. Wat is hiervoor de reden? Google ziet jouw website als autoritair, waardoor ze je website hoog ranken. Wanneer klanten zoeken naar kunstgras, is de kans groter dat ze op de website klikken die op de eerste plaats staat. Zeg nou eerlijk, wie gaat er tegenwoordig nog naar pagina 5?

Genereer meer omzet

SEO is niet zomaar iets. Het is een reeks strategieën en processen om hoger te scoren in de zoekmachine. Hoe hoger de positie van je site op de resultatenpagina van de zoekmachine, hoe meer bezoekers je krijgt. De kunst is om hoog in de zoekresultaten te komen met concurrerende trefwoorden, zoals “kunstgras kopen”. Dit zijn zoekwoorden met een hoge aankoopintentie. Je focust je dus op klanten die hoogstwaarschijnlijk al hebben besloten om over te gaan tot een aankoop. Het enige wat jij als verkoper nog moet doen is zorgen voor afbeeldingen van hoge kwaliteit en een duidelijke productomschrijving.

Ook interessant