Ondernemend

1 januari 2023: ‘bekertjes boycot’ zorgt voor run op bedrukte koffiemokken

De overheid breidt de regels uit om het gebruik van plastic bekers en borden te verbieden. Wat is het alternatief? Je kunt mokken bedrukken om plastic bekers te vervangen. Het gebruik van herbruikbare mokken is milieuvriendelijk. Op deze manier zal onze omgeving schoon zijn van plastic afval. Langzaamaan verbiedt de overheid alle soorten plastic. Niet alleen plastic bekers, maar ook plastic rietjes. Door deze bekertjes boycot moeten alle kantoren en kantines herbruikbare bekers ter beschikking stellen. Hier zijn enkele alternatieven die deze overstap gemakkelijker kunnen maken.

Breng je eigen mok mee

Ieder bedrijf moet een manier vinden om over te schakelen van plastic wegwerpbekers naar herbruikbare bekers. Dit doe je het makkelijkst door je eigen mok van Promofit mee te nemen. Je kantoor verstrekt mogelijk geen wegwerpbekers meer. Je kunt je eigen mok meenemen om toch elke ochtend te genieten van een kop warme koffie. Daarnaast is dit een budget vrije manier om over te stappen op duurzame oplossingen. Helaas kan dit een probleem zijn wanneer er een vergadering is met klanten. Zorg dus ook voor herbruikbare mokken om klanten te voorzien van koffie of thee.

Breng een herbruikbare fles of beker mee

Een ander alternatief voor plastic wegwerpbekers zijn herbruikbare flessen. Herbruikbare flessen zijn gemaakt van glas of roestvrij staal en kunnen opnieuw worden gebruikt. Je kunt je eigen fles meenemen en bijvullen uit de kraan. Dit is een geweldige manier om geld te besparen, afval te verminderen en gehydrateerd te blijven. Herbruikbare flessen zijn gemakkelijk te vinden in de supermarkt of online. Sommige herbruikbare flessen hebben ingebouwde rietjes, dus wegwerp rietjes zijn niet meer nodig.

Bestel bedrukte mokken

Wil je de professionaliteit in je bedrijf behouden? Waarom kies je er dan niet voor om bedrukte mokken te bestellen? Op deze mokken kun je het logo of de slogan van je bedrijf laten drukken. Deze mokken zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen. Je kunt deze mokken laten ontwerpen in de huisstijl van je bedrijf. Wanneer er klanten op kantoor komen kun je deze bedrukte mokken gebruiken om koffie of thee te schenken. Bedrukte mokken zijn persoonlijk, professioneel, milieuvriendelijk en duurzaam. Dit maakt een goede indruk bij alle mensen die je kantoor bezoeken. Daarnaast kun je medewerkers, partners of klanten een bedrukte mok cadeau doen. Hoe leuk is het om zo’n mooie mok in huis te hebben? Ga voor duurzaam en stap zo snel mogelijk over op een groen alternatief!

Ook interessant