Nieuws

Glasvezel voor bedrijventerreinen in aantocht

GIESSEN / VEEN / WERKENDAM / WIJK EN AALBURG – Als er voldoende aanmeldingen zijn, kan het glasvezelproject voor de diverse bedrijventerreinen in Giessen, Veen, Werkendam en Wijk en Aalburg voor de zomer al van start. Althans dan kan de schop de grond in. Bedrijven kunnen zich per 18 januari ook al aanmelden.

‘Een betrouwbare internetverbinding is een voorwaarde voor de handel in Altena’. Dat zegt Wijnand van der Hoeven, naast gemeenteraadslid ook specialist convenanten bij DELTA Fiber Netwerk. Hij is blij met het initiatief om de bedrijventerreinen volledig te gaan verglazen.

Aantrekkelijke vestigingsplaats
Hij legt uit: ‘Het is goed dat men nu ook aan de slag gaat op de bedrijventerreinen in Altena. Het belang van digitalisering is enorm; van mooie 3D-presentaties in de autobranche tot foto’s op studiokwaliteit in webshops. En niet te vergeten de snelle uitwisseling van complexe tekeningen in de haven. Er zijn voorbeelden genoeg te noemen. Een snelle en betrouwbare internetverbinding is een voorwaarde voor onze handel. Met snel internet via glasvezel zet Altena weer een extra stap in de goede richting als aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven.’

Abonnement
Ondernemers en bewoners van de geselecteerde bedrijventerreinen die voor 26 maart een abonnement afsluiten, betalen geen aansluitingskosten.

(Foto Bedrijventerrein De Rietdijk in Giessen – foto Delta Fiber)

Ook interessant