Nieuws

Consumentenfietstocht OV Aalburg levert 5 winnaars op

fietstocht aalburg rond

ALTENA / WIJK EN AALBURG – In de 36e editie van de fietsklassieker Aalburg Rond werden ook dit keer prijzen uitgereikt. De voorzitter van de organiserende ondernemersvereniging Aalburg, Ciel Vos, reikte ze uit op het Marktplein in Wijk en Aalburg. De winkel van Bakker Van Horssen fungeerde als decor voor de uitreiking van de fietstocht. Geheel in de sfeer kwamen de winnaars ook op hun tweewieler naar de feestlocatie.

De prijswinnaars kwamen dit keer uit Wijk en Aalburg. Genderen en Hank. De hoofdprijs van 250 euro in waardebonnen ging naar Annie Vos. De overigen wonnen een waardebon van 25 euro te besteden bij de deelnemende winkeliers.

Slagzin

De tocht werd verreden op 11 juni en voerde door de kernen van de voormalige gemeente Aalburg. Tijdens de fietsklassieker van de lokale ondernemersvereniging verzamelden de fietsers letters bij de deelnemende posten, lees winkeliers. Wie de letters op de juiste plaats had gezet, kreeg daar een slagzin uit: ‘Al trappend Aalburg rond’.
De prijzen werden door het bestuur van de ondernemersvereniging via loting vastgesteld. Tijdens de tocht trapten een kleine duizend mensen de pedalen rond. Ook deze editie van Fietstocht Aalburg Rond ging de boeken in als geslaagd.

Bij de foto

(vlnr) Gerrit Vos, Rien den Dekker, Gerrie Jespers, voorzitter Ciel Vos en Annie Vos. Leonie Brouwers ontbreekt op de foto. Zij kreeg later haar prijs.

(Foto OV Aalburg)

Ook interessant