Nieuws

Gijsbert Honcoop maakt kartrekkersteam Ondernemend Altena voltallig

ALTENA / GIESSEN:  Het duurde wat langer dan voorzien … Maar met de toetreding van Gijsbert Honcoop (commercieel directeur HS-PAS Parking Access Security) is het bestuurlijke team van B2B-platform Ondernemend Altena compleet.

De stichting heeft nu zes ondernemers aan boord die bestuurlijk de kar trekken. Honcoop maakt de club compleet. Van zijn toetreding was al veel eerder sprake, enkel vanwege ‘persoonlijke omstandigheden’ kon daar niet eerder uitvoering aan gegeven worden. De ondernemer uit Giessen, al jaren betrokken bij Ondernemend Altena, bleef ondanks dat onverminderd enthousiast. Zijn opwachting binnen het team van bestuurlijke kartrekkers is dan ook logisch. Honcoop is voornemens zich voor langere periode aan het B2B-platform te binden.

Door het grotere aantal ondernemers binnen de stichting kunnen de verschillende plannen die op tafel liggen, nu beter handen en voeten krijgen. Op termijn gaat Ondernemend Altena die ‘borrelende potjes’ verder uitbouwen via projectgroepjes. Over die zoektocht volgt op termijn meer (concrete) info.

Meedoen

Wie als ondernemer (M/V) overigens interesse heeft om aan verbindende projecten mee te werken, kan zeker al reageren via info@ondernemendaltena.nl. Wie enthousiast is, tijd en energie heeft (proactief) en wil gaan samenwerken met een bruisend team, is uitgenodigd. ‘Wees welkom in het samen vinden, verbinden, versterken en waarderen van (bijzonder) ondernemerschap in Altena.’ (En de regio.)

Weten wat Ondernemend Altena de achterliggende jaren zoal gedaan heeft om ondernemers te vinden, te verbinden en te versterken? Scroll naar boven en klik in de menubalk op “Initiatieven”. 

(Foto (vrnl): Hanko Rosenbrand, Gijsbert Honcoop en Cor Spek.)

Ook interessant