Nieuws

Gezocht: ondernemers met innovatieve biobased oplossingen

vraag en aanbod

REGIO – BioVoice innovation & business booster is een open innovatieprogramma voor mkb’ers en start-ups met een biobased idee of -product. BioVoice verbindt de vraag en aanbod op het gebied van biobased / circulaire innovatie samen en brengt zo vernieuwende ideeën naar de markt. Processen die ook voor ondernemers in Altena interessant zijn.

De basis van het BioVoice-programma is de vraag van een grootbedrijf naar een biobased/circulaire oplossing voor een bestaand probleem. Om deze bestaande problemen op te lossen, worden zogenaamde challenges uitgeschreven,. Hiervoor worden ondernemers, MKB en start-ups uitgenodigd om een oplossing te bieden. Naast een voucher van 10.000 euro, zijn ook budget en faciliteiten beschikbaar.

Vraagstukken

In de huidige ronde van het innovation & business booster programma zijn tien grootbedrijven op zoek naar innovatieve en schaalbare oplossingen voor twaalf challenges.

De vraagstukken vind je HIER.

Deelnemen

Als er ondernemers in Altena zijn die een biobased/circulaire oplossing hebben voor één van de challenges en via open innovatie willen samenwerken met een toonaangevend grootbedrijf, kunnen zich tot 21 mei 17:00 uur inschrijven via de zogeheten challenge pagina.

Ook interessant