Nieuws

De Troon Schoenen is voor Anita de vervulling van een droom

Troon Schoenen

WIJK EN AALBURG – De Markt in Wijk en Aalburg wordt per 1 september verrijkt met een nieuwe winkel: De Troon Schoenen. Anita Verbaarschot-Hendriks is blij en stiekem trots: voor haar komt immers een droom uit. Ze wordt per genoemde datum een MKB-ondernemer met een eigen winkel: ‘In mei 2021 besloot ik mijn droom te volgen en een eigen schoenenwinkel te starten, eentje die nét een beetje anders is.’ Door De Troon Schoenen zijn alle leegstaande panden aan de Aalburgse Markt ook weer gevuld.

Verschil
De vraag waarin dan het verschil zit ten opzichte van anderen, legt ze graag uit: ‘De huiselijke ongedwongen sfeer, de 3D voetscan. Maar ook het lekkere kopje koffie en de grabbelton voor elk kind dat mooie schoenen heeft gekocht.’ Over het schoenenaanbod in de nieuwe winkel zegt ze wervend: ‘Gezien de grootte van het pand, 95 m2 inclusief magazijnruimte, is de collectie niet de grootste, maar altijd de moeite waard.’

Passende schoenen 
Dat specifieke assortiment biedt klanten alle kans de juiste – passende – schoenen te kunnen vinden. Op internet wordt veel te vaak schoeisel aangeboden dat bij nader inzien toch niet goed past, meent de kersverse eigenaar. ‘Of omdat ze online gekocht zijn en toch tegenvallen maar niet meer teruggestuurd kunnen worden. Dit is zo ontzettend zonde! Mijn doel is om voor elke klant een passende en modieuze schoen te vinden.’

De winkel biedt per 1 september dan ook kwaliteitsschoenen uit het midden- en hoogsegment voor kinderen, dames en heren. In het schap staan dan net de ‘andere merken’ dan de standaard gebruikelijke.

Winkelbeleving
Wie van shoppen een leuke beleving wil maken en de tijd wil nemen om de juiste schoen te vinden, is wat Anita betreft welkom van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op vrijdag zelfs tot 20.00 uur. Adres: Markt 41.

Lees ook
Nieuwe schoenenwinkel op de Markt in Wijk en Aalburg

Ook interessant