Nieuws

Creatief ondernemerschap: puzzelen met pannenkoeken

WOUDRICHEM – “De Pannekoekenbakker” uit Woudrichem is er één van het creatieve soort. Naast eerdere inventieve klantacties zoals Co’s corner & Co’s speurtocht, organiseert de Woerkumse ondernemer in de voorjaarsvakantie nu een autopuzzelrit. De tocht beslaat een lengte van zo’n 70 kilometer en leidt de puzzelaars in twee uur tijd uur door mooie plekjes langs de Waal.

De Pannenkoekenbakker meldt dat de puzzeltocht geschikt is voor volwassenen en oudere kinderen, de twaalfplussers. De tocht blijkt een familie-uitje. Gezinnen, vrienden, stelletjes (al dan iet verliefd), iedereen kan deelnemen. ‘Voor de jongere kinderen hebben we een leuke autobingo toegevoegd aan het kinderpakket toegevoegd, zodat ook zij zich niet vervelen onderweg.’

Verloten
De tocht start en eindigt op het parkeerterrein bij “De Pannekoekenbakker” aan de Schapendam in Woudrichem. Na het rijden van de tocht kunnen de deelnemers hun formulier met antwoorden inleveren in het restaurant. ‘Wij verloten iedere dag onder de juiste antwoorden een cadeaubon van 12,50 euro. Aan het einde van de vakantie verloten wij onder alle goede antwoorden nogmaals een cadeaubon van 50 euro.

De autopuzzelrit staat op de rol op 20 en 21 februari en van 24 tot en met 28 februari aanstaande.

www.depannekoekenbakker.nl

Ook interessant